sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Oulun Kädentaitomessut 2018.

Viikko sitten Oulussa messuiltiin.

Yleensä vähän kartan tällaisia (turhia) messujen anti -esittelyitä (etenkin näin viikko jälkikäteen). Mutta teen nyt poikkeuksen, sillä kulunut viikko on ollut kiireinen ja en ole ehtinyt aiemmin esitellä muutamia kivoja löytöjä (tai saati kässäilemään mitään uutta postattavaa).
"Haluaisin ostaa jotain jouluksi."

Pörrökuusi oli ostettava. Niitä oli usemmassakin pisteessä myynnissä ja näin vastaavia pikkusia kuusia myös jo ihan Prismassakin myytävän. Mutta messuilta sain silti kivemman ja tiheämmän kuusen. Löysin myös kivan pussin kankaisia handmade-merkkejä. Voi sitten kaikkina tulevina jouluina ja epäjouluina lätkiä merkkejä itse tehtyihin lahjoihin.
"Ostan vain jotain tarpeellista."

Täydennystä korvakorukoukkuhin. Superohuet uudet siveltimet tarvitsin. Ja pari uutta kapeakärkistä tussia. Myös tuollaiset kirjontasakset (tai mikä noiden nyt nimi oikeasti on) on pitänyt pitkään ostaa. Nyt tartuin, kun kohdalle sattui. Pääsee leikkaamaan pikkutöistä kaikki langanpäät tarkasti pois.
Vähän tusseja testailinkin. Ihanan kapeat kärjet! Toisessa on 1 mm ja toisessa 0,05 mm!
Ihastuin ruusukullan värisiin korviskoukkuihin. Ihanan sävyiset! Mutta koukkujen kanssa sattui pieni aivopieru. Ei paljoa pelkillä koukuilla tehdä, kyllä usein korviksiin tarvitsee vähintään niitä välirenkaita. Ja eihän nyt kultaa tai hopeaa kehtaa yhdistää ruusukultaan. Olisi pitänyt heti ostaa samassa sävyssä muita osia.. nyt koukut menivät lokerikkoon odottemaan, että saan myös muita osia ruusukultana. Pitänee muistaa katsoa niitä muilta messuilta, ainakin marraskuussa Tampereen kässämessuilta.

(Psst! Tuo kätevä lokerikko on Tigerista. Ihan superhyvä lajittelemaan kaikkia pieniä osia.)
"Jos vähän kankaita katselisi."

Ei se nyt ihan katseluksi jäänyt. 
Ostin samaa kuosia myös keittiöpyyhkeen. Se olikin sitten ainut valmis tuote minkä messuilta ostin. 
Ja lopuksi jotain ihan uutta!

En ole ennen nähnyt myytävän heijastinmaalia (vai heijastavaa maalia?). Oletteko te? Ostin heti kaksi pikkupurkkia. Toinen on kankaille ja toinen koville materiaaleille. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan maaleja kuinka oikeasti mitään heijastaisivat, mutta odotukset on kovat. Näihin palaan varmasti vielä!

2 kommenttia:

  1. Maali-maalia en ole heijastavana nähnyt, mutta esmes Citymarketissa huomasin olevan myynnissä heijastavaa spraymaalia.. vielä jäi ostamatta, mutta mielessä kävi jo, että jos kontaktimuovista leikkaisi miehen lempi-yhtyeen logon ja spreijaisi tuon mustaan takkiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin joo spraymaalina olen nähnyt (tai kuullyt) olevan myös. Pitääpä tsekata löytyisikö käyttökokemuksia siitä googlen avulla :) Jos ei spraylla tai maalilla niin logon lisääminen takkiin voisi onnistua myös ompelemalla käsin heijastinkangasta - sillä oletuksella, ettei logo ole hurjan monimutkainen kuva :D

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.