sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Viherkasvien inspiroimat tennarit

Tennarit, maalia ja action!

Migreenin kiusaksi nyt tartuin tuumasta toimeen: maalasin uudet kesäiset tennarit. Koska eihän nyt tule kesää ilman uusia maalattuja tennareita.

Pitkään mietin kyllä maalaisinko tennareita tälle vuodelle lainkaan. Mut koska uudet oli ostettava (edelliset menivät syksyllä roskiin, nyyh). Mulla on aina asfalttisesongille kahdet-kolmet erilaiset tennarit käytössä. Aina yhdet putoaa syksyn tullen käytöstä, kun ei ne pohjat vaan kestä. Jos näissä kestäis, on nimittäin pykälää paksummat pohjat! 

Kokovalkoiset tennarit tuntuivat jotenkin hurjan vieraalta, kun vuodesta toiseen tallustanut mitä erilaisimmissa maalatuissa tennareissa. Joten maalia saivat nämäkin ylleen! Ja inspiraationa mikäpä muukaan kuin viime aikojen isoin villitys: viherkasvit!

Näistä tuli nyt oikeet plant lady -tennarit! Kokovihreä sävytys, erilaisia lehtiä, oikeita ja ehkä vähän kuvitteellisiakin. Ei tehnyt mieli lähteä superrealistiselle linjalle. Ne on lehtiä kuin lehtiä.

Sain jo kengät välissä valmiiksi. Tai ajattelin, että olivat valmiit. Mutta joku niissä hiersi ja olin vähän pettynytkin, tämmösetkö näistä tuli, miksi en ole näistä ihan fiiliksissä? Sitten lisäsin lehtiin sinne tänne ripauksen pronssin sävyä ja avot! Se oli kaivattu viimeinen silaus - ja sitten ne todella olivat vasta valmiit!

Näissä mennään sitten tuleva kesä. Ja viime kesän unikko-tennareissa. Käytössä, ihme ja kumma, on myös vuonna 2015(!!) maalatut kukka-aiheiset trooppiset tennarit - monta paria on mennyt välissä huonoksi, kukkaset ne vaan pysyy. Toivottavasti myös tämän kesän jälkeen. Ne ovatkin olleet kesästä toiseen ihan luottotennarit!

(Ja nyt huomaan, että ompas muuten nyt sitten aika kasvipainotteinen tennaritrio!)

Ks. kaikki maalatut kengät tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.