tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kynsilakkakorvikset.

Puolen euron löytö kirpputorilta: korvakorut. Toisen korvakorukoukun puuttuuminen ei haittaa, olisin vaihtanut ne joka tapauksessa. Mutta pelkän koukun vaihdon lisäksi mielessä oli myös jotain muuta..
..useissa blogeissa on viime aikoina nähty korujen uudistamista kynsilakkojen avulla. Päätin kokeilla samaa näihin korviksiin. Valitsin innolla muutamia kuivahtaneita lakkoja valkoisesta kultaiseen ja..

Hae kynsilakkataiteilusta inspiraatiota esimerkiksi täältä: the pretty factor tai true blue me and you.
..aamulla huomasin, että oh crap. Sitä kun pimeässä nyhrää, valoisassa kaikki näyttää toiselta. Sokeakin sutisi tarkemmin! Kylläpä kiva homma feilasi, pitää ottaa toinen yritys ja tällä kertaa valon kanssa.

6 kommenttia:

  1. Oi miksi oi miksi pilasit kauniit korvakorut? Noihin jos olis jotain ollu pakko tunkea niin strasseja tai jotain kiviä muttei tuohon pintaan sovi kynsilakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys ja siksi hyvä-idea-huono-toteutus pääsikin fail-kategorian alle.

      Poista
  2. Minusta ihan kiva idea ja toteutuminenkin ok. Itse en ole ollenkaan kullan ystävä ja tästä sain hyvän idean siihen, ettei kirppiksillä tarvitse kullanvärisiäkään härpäkkeitä sivuutta;kiitos tästä. Seppälästä löysin ihanaa hopeanhohtoista kynsilakkaa (siis todella metallista). Sitäpä kokeilen.
    Hyvää Pääsiäistä toivotan samalla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, että hoksasit postauksen pointin: ei aina se miten postauksen tekijä on toteuttanut vaan se itse tekniikka/menetelmä/tapa, jota voi itse käyttää omiin juttuihin. Tsemppiä koruiluun, vaikka hopeamuutokset onnistuvat varmasti ilman tsemppiäkin ;) Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

      Poista
  3. Kyllä mä ainakin hoksasin että tässä postauksessa on tarkoituksena esitellä kynsilakalla koristelua. Itse kommentoin tuon eka kommentin ja tarkoituksena olikin vain tuoda oma mielipide julki siitä ettei lakka mun mielestä toimi näissä korviksissa että näihin olisi käynyt muu koristelu esim timantit tai jotain :)

    Itse kävin oman kynsilakka varastoni läpi viime vuonna ja huomasin että osa oli mennyt jo vanhaksi. Mietin sitten mihin näitä vois käyttää ja päätin kokeilla josko se toimisi yhteen peace kaulakoruuni joka oli tummunut ja jota en kuitenkaan halunnut heittää menemään. Noh otin beigen lakan ja sudin toisen puolen muutamalla kerroksella ensin ja annoin kuivua vuorokauden. Seuraavana päivänä etupuolen ja voila! Koru sai uuden elämän ja minä onnesta soikeana kun olin itse keksinyt omasta päästä mihin käyttää vanhat lakat siitä eteenpäin :) Oikeasti en ollut ennen edes tiennyt että kynsilakkoja voi käyttää korujen koristeluun, ajattelin ettei ne kestä kulutusta yms.

    Aiemmin olin katsellut kaupoissa joissain sormuksissa olevia koristeluita ja omasta mielestä joissain näytti siltä että niissä olisi käytetty juuri kynsilakkaa koristeluun että se keskusta olisi vain tuhrattu kynsilakalla ja ajattelin että kuka hullu maksaa kynsilakalla koristellun näköisestä korusta noin paljoa että sen voi tehdä itsekkin! En toki siis oikeasti tiedä onko niissä se koristelu ollut kynsilakkaa, kyllä se varmasti on jotain vahvempaa maalia ollut mutta näyttävät vain siltä. Mutta kiva että joku muukin on älynnyt että kynsilakkoja voi käyttää kaikkeen muuhunkin kuin vain kynsien koristeluun! Niillä voi kuitenkin pelastaa monen tummuneen korun elämän ja saada niille lisää käyttöikää lätkimällä sen koko korun täyteen lakkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelliselle anonyymille vastattu kommenttini ei suinkaan viitannut millään lailla sinun jättämääsi kommenttiin, en tarkottanutkaan ettetkö sinä olisi postauksen pointtia ymmärtänyt. Mahtavaa, että olet kokeillut tekniikkaa ja antanut kynsilakkamaalaillulla korulle uuden elämän :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.