keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukuusen rakennusta osa 2.

Joulukuusen koristeita osa kaksi (täällä osa yksi). Pelkät markettipallot ovat kovin tylsiä, mutta jo maalilla saa paljon persoonaa peliin. Vasemmalla aikaisemmin maalattu pallo, oikealla uusi pukkipallonen. Ilmeestä tuli kyllä kovin psykoottinen ja petteripunakuono-nenäkin paljastaa pukin juoneen liikaa glögiä?
Tässä kahdet entiset punaiset pallot, nykyisin modernimmat mattavalkoiset joulupallot simppeleillä tussikoristeluilla. (Inspiraatio oikeanpuoleiseen tussailuun täältä: aesthetic outburst).
Hiukan ovat tyyliltään erilaiset mitä pari joulua takaperin nämä sievät hilein koristellut joulupalloni.
Sekaan mahtuu myös jotain räpsäkämpää uutta koristetta: neonväriset lumihiutaleet hamahelmistä (näitä on nähty monessa blogissa, itse sain inspiraationi täältä: Craft and Creativity: Beaded ornaments). Tein myös pari pienempää lumihiutaletta ja useamman minikuusen, mutta vain yksi niistä jaksoi pysyä koossa..
Ja kun kerran hamahelmet olivat esillä, yritin hamailla enemmänkin, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Voin kertoa, että eri paikoista eri aikoina eri merkkiset hamahelmet eivät sovi yhteen. Toiset sulaa sihahtaen, toiset taas eivät kiinnity toisiin laisinkaan...mikä pettymys, kun kaverit ei sula yhteen tasaisesti!
Tämä kameraa imitoiva yritelmä on kuusenkoristeiden lisäksi ainut, joka on pysyy edes kunnolla kasassa. Aion liimata kerrokset yhteen ja tehdä kamerasta ehkä rintakorun. Tai riipuksen. En ole vielä päättänyt.
Mutta takaisin joulukuusenkoristeisiin. Tein myös uusia härpäkkeitä ihan tavallisesta paperista. Muun muassa tönösen ja muutaman kolmiulotteisen pyramidilumitähden (tutoriaali ja tulostettava malli täältä, ks. myös muita taittelumalleja: minieco.co.uk: Paper decorations).
Nyt alkaa olla kaksimetrinen kuusi täynnä elämää, uutta ja vanhaa. Huipulle kipusi uusi tähtönen (tähden taittelututoriaali: kaikki mitä rakastin / Eeva Kolu), joka ehkä jaksaa pysyä kasassa aattoon asti (lue: paperiliima otti ja loppu)..sen jälkeen sitten näemme varmaan tähdenlennon, kun se levahtaa alas.

4 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.