torstai 20. joulukuuta 2012

Pillihimmeli.

Tein sen! Himmelin! Mustista mehupilleistä! Se on pillihimmeli! En ole koskaan kokeillut himmelin tekoa, joten homma meni aika mututuntumalla (mallia vilkuilin täältä: elsie marley ja Hope Helms) ja sen myös näkee, koska osa on vähän vinkkuraa tekoa (haha, tuo alin!) Mutta ihan hauskalta kokonaisuudelta se silti näyttää! Nyt vain jo huolestuttaa kuinka saan pakattua himmelin joulun jälkeen järkevästi pois niin ettei se hajoa tai vie paljon säilytystilaa? Ehkä pidän sitä pillimobilena läpi vuoden..
Testierät eli minipillihimmelit saivat luvan hypätä kuusenoksille. Kivan graafisia koristeita! Näitä voisi suositella etenkin hentojen joulukuusien oksille, melkein jo riittäisi yksi havunneula näitä kantamaan!

12 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen. Kerran olen kokeillut ihan perinteistä himmeliä, jäi vähän traumat. Pillit ei hajoo niin herkästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sitä minäkin, pilli kestää vähän paremmin mitä oljet :)

   Poista
 2. Toi on kyllä niin kivan näköinen, että sitä jaksaa katsella ympäri vuoden!

  VastaaPoista
 3. Hieno!Ttuota kelpaa pitää esillä ympäri vuoden! Mä näin Kokkolassa HMMELi joulukaupassa vastaavia "tee-se-itse" -pakettina (tosin sillä hinnalla olisi ostanut jo usemman pillipakkauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jo vain varmasti pillipussit on halvempia kuin lähes valmiit tee-se-itse-paketit! :)

   Poista
 4. Miekin tein tänä vuonna pienen pillihimmelin, oikein simppelin mutta suloisen ja värikkään. Lahjoitin sen siskolle, jonka huoneesta puuttui vielä joulu - eipähän puutu enää. Ihana tuo sinun versiosi! Hyvää joulua sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, sinäkin kokeilit pillihimmeliä! :) Olit kiva, kun annoit sen siskollesi. Kiitos, hyvää joulua myös sinne! :)

   Poista
 5. On kyllä tosi kaunis ja moderni. Pitääkin laittaa korvan taakse ensi vuodeksi, tiedän parikin, kenen lahjapakettia tuollainen pieni versio sopisi koristamaan :) Olen pari olkihimmeliä joskus tehnyt pellosta kerätyillä oljilla, ne askartelukaupan oljet on ihan kamalia. Pakkasin himmelit tuolloin ihan pahvilaatikkoon ja ripustin ne roikkumaan sinne laatikon kattoon. Sillä tavoinhan saisi varastoituakin, tosin tuo musta on niin hieno, että sopii hyvin olemaan läpivuodenkoristekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuo pakkausvinkki onkin hyvä, taidan lainata ajatusta, jos päädyn pistämään himmelin pakettiin jossain vaiheessa vuotta :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.