maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäis-fail.

Pääsiäinen tuli ja meni. Myös rairuohot tulivat ja menivät. Onnistuin epäonnistumaan pääsiäisruohon kasvatuksessa. Yritin olla noheva ja laittaa vähän erikoisempiin puljuihin ruohoja kasvamaan, mutta eihän ne ryhdy kauniiseen kukoistukseen, jos vesihuolto katkeaa välillä. Eivätkä enää siitä ituset toenneet. Fail!
Niin näin etukäteen silmissäni kuinka kahvikuppiin laitettuna siemenistä tulisi oikein runsas pöheikkö, mutta lopputulos on lähinnä säälittävä. Harmittaa, kun hyvä ajatus epäonnistuu. Bunnies not approve.
Vähiten epäonnistunein oli vanhaan kahvipannuun upotettu ruoho. Mutta ei sekään ollut sillä tasolla, että sinne olisi laittanut pikkutipuja seikkailemaan. Noh, ensi vuonna uudestaan paremmalla kastelulla.
Onneksi sentään pääsiäisateria onnistui. Syötiin pitkän kaavan mukaan mm. lammaspaistia ja lisukkeita.
Jälkkäriksi varattu sitruunapiirakka ei riittänyt alkuunkaan, joten kaiken kruunasi pääsiäismunat. "Ei kukaan yli 25-vuotias osta noin monta pääsiäismunaa!" Noh, mä ostin. Olenkin vähän tämmönen. Ahne.
Harmillista, ettei yhdestäkään munasta paljastunut mitään koruksi soveltuvaa sisältöä. Köyhät munat! Kynään pujotettavan Dumbon otan talteen, siitä ehkä hyvällä tuurilla ehkä jotain joskus ehkä tulee ehkä.
Pitikin ostaa jopa neljä(!) (noloa) Lakupeikko-pääsiäismunaa. Sisällöt olivat aikalailla samat, kaikissa joku hahmo jostain nobody-knows-piirretystä. Ovatko nämä muka aikansa kilppareita (muistattehan ne?)?
No vaikkei sisällöt mieltä tyydyttäneet niin ainakin sain lisää munahylsyjä korutarvikkeille. Tämä on yksi syy miksi tykkään ostaa pääsiäismunia. Etenkin läpinäkyvät ovat todella hyviä pikkusälän säilyttäjjiä!
Toivottavasti teilläkin on takana hyvin vietetty pääsiäisloma. Täällä on ainakin kuvut täynnä ruokaa, mieli vapautunut ja energiataso latautunut valmiiksi kohti uutta viikkoa. Tervetuloa huhtikuu!

8 kommenttia:

  1. Muistan kilpparit :) ja leijonat ja virtahepot :) enää ei oo niin kivoja yllätyksiä kinder- munissa
    -Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, nyt vasta muistin hipot! Ne oli kilppareitakin kivempia :)

      Poista
  2. Aivan mahtava <3 Ihania nää rehelliset postaukset <3 No sinä sentään yritit minä en laittanut tänä vuona ollenkaan... Ja muutenkin tulee tuota ohraa silloin suosittua :D Ja ihania nuo pääsiäismuna kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Välillä pitää uskaltaa myöntää epäonnistuneensa, siitä oppii monesti niin bloggaaja kuin lukijakin ;)

      Poista
  3. Huh, onneks joku muukin kehtaa ostaa pääsiäismunia sylillisen. :D Ei kai kukaan voi olla muistamatta kilppareita? :) p.s. olisin halunnu paavo pesusienen. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kai kukaan voi olla kieltäytymättä sylillisestä pääsiäismunia :D ps. minäkin olisin halunnut Paavon! Sain vain räältä näyttävän hahmon, jota en edes osannut nimetä Paavon kaveriksi.

      Poista
  4. nonni. nyt se on todistettu että nuo Bambi munat on huijausta! Ostin niitä tässä taannoin 5 kappaletta ja otin ne kaikki vielä eri hylsyistä ja kas ollakkaan. 4 munasta tuli tuollanen sama Bambi hyrrä minkä sinäki sait! ja yhdestä tuli tuo sama Dumbo kynänpää koriste! Aivan kamalaa huijausta sanon minä! :D Muutenkin. Mitä se Dumbo tekee Bambi munassa jos Dumbo muniakin myytiin erikseen...huijausta kertaa kaksi! :D

    anyway. heti tuli mieleen sinut kun sain noin monta hyrrää...että mitä uutta Madam B.C tekisi näistä? :D ja ihan totta...mitä tekisit niistä muuta? :) Itse ajattelin josko niistä sais kaulakorun ....ne pitäis päällystää tietenki jollain ensin jollei omista kivaa koru laatta pohjaa jo valmiiksi...hmm.
    Ja tuosta Dumbo koristeesta saa kivan magneetin, sen olenki jo tehnyt :)...tai korvikset jos omistaa niitä useamman kuin minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Haiskahtaa todellakin ostajan huijaukselta! Kaulakoru ja magneetit onkin kyllä hyviä ideoita! Dumbon kohdalla mietin liimaamista sormukseksi, rintakoruksi, kortteihin..Päädyin kuitenkin tylsimpään vaihtoehtoon, pistämällä anna-lapsille-pussiin samalla kun keräsin kaikkea muuta pientä lelukrääsää.. :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.