maanantai 23. kesäkuuta 2014

12.heinäkuuta.

Oi mysteerinen universumi, miksi se on aina yhtä vaikeaa palata juhannusmökkeilystä takaisin normaaliuteen? Onneksi on kuitenkin jotain kaunista ja somaa silmien ilona lievittämässä arjen ankeutta.
Tässä on siis viime viikolla valmiiksi saadut tilauskengät. Kuten arvata voi, tilaajana oli kesän morsian.
Herkkää ja romanttista, vaaleanpunaista ja harmaata. Sydämmmmiä ja blingbling-kristalleja sekä paljon koukeroa sisäsyrjiä ja korkoja myöten. Toisessa ulkosyrjässä hääparin etunimet, toisessa tuleva hääpäivä.
On aina kunnia saada tehdä toiselle uniikit kengät, mutta etenkin se korostuu, kun on kyse niinkin tärkeästä juhlasta kuin tilaajan omat häät. Toivon todella koko sydämestäni, että hääparilla on ihana hääjuhla ja vielä ihanampi avioliitto edessä. 12. heinäkuuta onkin ihan nurkan takana, pian saa morsian astella näillä koroilla kohti alttaria! 

12 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit ja täytyy kyllä sanoa, että bling bling kruunaa koko kauneuden. Onnea ja rakkautta hääparille 12.7 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Emme voi kuin toivottaa onnea niin hääjuhlaan kuin edessä olevaan avioliittoon :)

   Poista
 2. Jos olisin ikinä keksinyt häihini jotain persoonallista, olisin kyllä tilannyt sinulta kengät!!! Harmi kun bloggeri ryttyää ja ei näytä uusimpia päivityksiä tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Sanoppa muuta, en muista milloin olisin viimeksi lukaissut listani läpi, kun ei blogger ryttyilee oikein kunnolla :(

   Poista
  2. Heii, pakko huikata tähän bloggerin lukulistan ryttyilyyn, ihmettelin samaa blogissani postauksen yhteydessä ja lukija vinkkasi millä tavalla hällä näkyy; tässä postauksessa. :)

   Poista
 3. Täydelliset. Ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 4. Vau. Miunkin on varmaan joskus pakko tilata uniikit kengät siulta, nämähän ovat aina upeita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivian :) ehdottomasti, teen mielelläni! ;)

   Poista
 5. Todella upeat :) Ja mahtavat hääkengät, säilyy koristeena muistona hääpäivästä! :)

  Mihin kaikkiin materiaaleihin noita maalauksia teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Periaatteessa kaikelle riippuen vähän mikä on kyseessä :) tekstiili, puu ja jotkin muovipinnat. Kangas- ja nahkapinnat ovat mieluisimpia maalattavia :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.