torstai 19. kesäkuuta 2014

Räsyvaha.

Pakkailin juhannusmökkiä varten ja totesin, että tarvitsen uusia meikki- ja toilettipussukoita. Heitin aikaisemmin pari vanhaa kierrätyskeskukseen ja ne mitkä ovat vielä tallessa joko irvistelevät saumoista tai olivat nyt mukaan tarvitseville tököteille väärän kokoisia. Ja koska vanhan korjaaminen ei nyt napannut lainkaan, tein sitten uusia pussukoita kesken pakkaamisen. Käytin samalla jo viime vuonna "lahjoituksena" saatu jämäpalan Marimekon vahakangasta. Ystävä ompeli näistä pöytätabletteja ja antoi minulle epämääräisen laitapalan. Kaistaleesta riitti sopivasti kahteen isompaan pussukkaan ja..
..kahteen pienempään säilyttimeen. Olikin nyt varmaan ensimmäinen kerta, kun ompelin vahakangasta. Kivasti se kulki paininjalan alla, ei lainkaan niin vaivalloista kuin olisin luullut.
Kaikki ovat malliltaan ja kooltaan vähän erilaisia niin soveltuvat moneen käyttöön. Nyt aion pakata nämä kaikki mukaan mökille. Pysyypä sälät kassissa kasassa!

Näillä sanoin toivotan teille hyvää juhannusta!

8 kommenttia:

 1. Hei toi vahakangashan on hyvä idea. Jyskissä on erilaisia vahakankaita alkaen 2€/m, joten ei tulis tuollaisen tekeminen edes kalliiksi. Meinasin käyttää vahakangasta uusien pihatuolien istuintyynyihin myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden euron metripalalla saisi kyllä monta edullista pussukkaa! :) Istuintyynyt ovat myös hyvä idea :)

   Poista
 2. Onko pussukoita koskaan liikaa? Ei. Ja "räsy" on ihana kuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todella ole ;) Minustakin räsymatto on kyllä tosi ihana kuosi, vielä kun tulisi uusilla värivaihtoehdoilla tuotantoon.. :)

   Poista
 3. Toi räsykuosi on valloittava! Kivoja ja käytännöllisiä pussukoita olet tehnyt. :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.