torstai 5. kesäkuuta 2014

Ministi kivat.

Kiirusta on! Kirjaprojekti ahnehtii aikaa, töissä pitäisi käydä, kotiakin olisi hyvä pyörittää ja kesästäkin tahtoisi nauttia. Kyllä siinä eestaasmenossa blogi meinaa vähän jäädä jalkoihin. Ja kun aika ei riitä näpertelyyn ja silti blogata mieli tekisi niin esitellääs nyt viisi minikokoista lempparijuttua.

Ministi lemppari 1/5. Jääkaapin magneetti. Se oli ennen kokonainen supermario-kukka ihan miniruukussa asti (ks. täältä sen vanha esittelypostaus), mutta kun varsi meni katki, kukan "nuppu" pääsi jääkaapin väriläiskäksi.
Ministi lemppari 2/5. Pieniradioni! Niin odotan, että joudan piknikille..! Tämä kaveri saa tulla sinne mukaan!
Ministi lemppari 3/5. Pieni palmuni, joka oli heittää veivinsä. Olin luopumassa jo toivosta, mutta siitä se lähtikin virkoamaan. Kyllä kannatti liperrellä sille mukavia, heti auttoi. Ei näytä enää yhtä masentuneelta kasvilta. (Äh, olisi tuo tarvinnut myös vähän pölyrätillä ehostusta. Mutta mikä on tylsempää kuin kasvien pyyhkiminen pölystä??)
Ministi lemppari 4/5. Turistirihkamana vuosia sitten kotiin kahmittu Eiffel-torni, josta on nyt tullut ihan kestosuosikki sormusten paikkana. Tietenkin, onhan se nätti (kultaa ja marmoria!), söpön pieni ja vielä nostalginenkin.
Ministi lemppari 5/5. Lasikupu, uusin kirpputorilöytö. Kaksi euroa pulitin ja ei hajuakaan mitä tuolla teen (liian pieni tarjoiluun), mutta pakko se oli saada kotiin. Yritin kyllä vastustaa ylimääräisen sisustustavaran houkutusta, mutta..joskus ei vain voi sanoa itselleen ei. 

6 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen Eiffel-torni koriste, olenkin sille miettinyt jotain käyttötarkoitusta, joten kiitos vinkistä, pidän siinä jatkossa sormuksiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, eiffelin piikki toimii kyllä hyvänä sormusten pujotuspaikkana! :)

   Poista
 2. Se on lohikäärmepuu eli traakkipuu, luulisin, ei palmu. Sulla on ihanan puuhaileva ja ekologinen elämänasenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! :) Sillä ostin sen ilman mitään tietoa mikä on kyseessä ja nimesin sen vain "joksikin palmuksi" :D Kiitos, ekologinen elämä on tavoitteena :)

   Poista
 3. Mä en oo ehtinyt tällä viikolla olla kotona, kun ensin ma-to oltiin Oulussa ja Oulun seudulla perhettä moikkaamassa, perjantai ja tää päivä kotona. Eilen olin Etelä-Pohjanmaalla. Ens viikko menee varmaan lähes kokonaan kotona. Juhannusviikolla olisi kiva lähteä johonkin, mutta saa nähdä. Mietin että lähtis taas Ouluun, mutta mies ei varmaa haluu lähtee ko "vastahan me käytiin" ja oon huono lähtemään yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olettepas te kulkeneet sitten pohjanmaata eestaas :) pysyhän välillä kotona ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.