torstai 26. kesäkuuta 2014

Uusi dyykkaustarina.

Vein roskia roskakatokseen, toin roskia roskakatoksesta. En varsinaisesti ole koskaan dyykkaa, mutta jos roskien hollilla osuu silmään jotain kiinnostavaa, saatan tuoda sen kotiin. Nyt lasien päällimmäisenä oli kuplamuovipussi joka herätti mielenkiintoni. Muovia lasilootassa - miksi, oi miksi?! Ärsyttää ihmiset, jotka hienosti keräävät metallit/ lasit/ biojätteet/ lehdet/ pahvit, mutta sitten heittävät ne jossain muovipussissa roskalaatikkoon. Hei äly hoi, jos kierrättää, voisiko sen tehdä kunnolla loppuun asti?
Ja mitä kuplamuovipussissa sitten oli? Huomasin, että siellähän oli jotain käyttökelpoisa, kuten tämä lasinen mansetti. Taidan tosin ottaa roikkuvat muovikoristeet pois, ovat tällaisena vähän liian krumeluurisia makuuni.
Pussissa oli myös sama mansetti ruskeana. Siitä lasi-osa oli rikki ja se jäi roskakatokseen. Mutta nämä koristeet voisi johonkin hyötykäyttää, eikö? Ne voisi jopa purkaa helmiksi ja käyttää myöhemmin korujen osina.
Pussissa oli myös punainen tuikkukippo. Ehjä, vähän lasitus vain huono. Se ei minua haittaa. Tekisi mieli spraymaalata tuo valkoiseksi, mutta maltan vielä, koska sopiisihan tuo tuollaisenaan loistavasti yöpöydälleni.
Ja mitä vielä pisteenä iin päällä? Tämä pallo! Se taitaa olla valaisimesta. Ehkä lamppu on mennyt rikki, kupu jäänyt vain jäljelle. Tuosta ei kyllä saa tehtyä mitään, mutta sopisi hyvin sisustusesineenä. Ihanan outo ja minimalistinen yksityiskohta. En vain vielä löytänyt paikkaa sille, se oli kaikkeen joko liian valkoinen tai liian iso. Pitääpä pyöritellä palloa ja vähän siirrellä muita tavaroita. Ehkä sille löytyy paikka, johon se sopii täydellisesti. Jos ei löydy, voinhan aina viedä sen takaisin roskakatokseen.

6 kommenttia:

 1. Olipa hienot löydöt, kannatti tällä kertaa dyykkaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) niin kannatti kurkata pussiin, sieltä löytyi kaikkea odottamatonta :)

   Poista
 2. Mitä aarteita dyykkasit! Joskus löydetystä tavarasta tuleekin kaikkein mieluisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, löydetyssä yllätyksessä on ihan oma arvonsa! :)

   Poista
 3. Oikein kelpo löytöjä, eikä edes kirpparihintaa tarvitse maksaa - mahtavaa! Noista ruskeista helmistähän tulisi jo tuollaisenaan kivannäköisiä korviksia tai riipuksia, jos vain ovat sopivan kokoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmainen löytö on kyllä aina mahtava juttu! :) Korviksia minäkin mietin, mutta tuollaisenaan ovat hintsan verran liian isot, pienemmäksi pitäisi purkaa..:)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.