sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Arvonta: Itte tein ja kierrätin.

Nyt se alkaa! Ai mikä? Kunnon juhlahulabaloo! Ensi viikolla pidän Itte tein ja kierrätin -kirjalleni julkkarit ja koska en voi kutsua kaikkia kivoja lukijoita kautta maan julkistamisjuhliini, siirrän juhlan myötä iloa myös blogiin. Ja se ilo on nimeltään juhlaviikko! Toisin sanoen, julkkareiden myötä blogissani avautuu joka päivä viikon ajan uusi arvonta! WHOA. Niimpä. Luvassa mahtavia sponsoreiden tarjoamia arvontoja! Uudet arvonnat aukeavat aamuisin klo 8.00, huomenna jo siis eka!
Otan viikkoon varaslähdön ja avaan arvonnan kahdelle Itte tein ja kierrätin -kirjalleni. Eli jos et ole vielä ostanut omaksi kirjaa, jätä kommenttikenttään viestiä! Ks. alta arvonnan pelisäännöt.

Itte tein ja kierrätin - Inspiraatiota ja ideoita kierrätyskäsitöihin

- Arvonta päättyy lauantaina 11.4. keskiyöllä. Sunnuntain puolella jätetyt osallistumiset diskataan.
- Jokaisella on yksi mahdollisuus osallistua, ei tuplausmahdollisuuksia.
- Jokainen jättää osallistuessaan sähköpostin, josta hänet tavoittaa. Anonyymit myös keksivät itselleen nimimerkin. Huom: kommenttien valvonta edelleen päällä, osallistumisesi ei tule näkyviin välittömästi vaan julkistan ne viiveellä.
- Kaksi voittajaa ilmoitetaan sunnuntaina 12.4. ja kumpikin heistä saa yhden kirjan. Kirjat lähetetään voittajille suoraan painosta. Myös ulkomailla asuvat voivat osallistua, arvonta on avoinna kaikille.
- Jos et luota arpaonneen ja tahdot kirjan itsellesi, klikkaa se itsellesi esimerkiksi näistä verkkokaupoista.
- Ja jotta ei mene liian helpoksi, jokainen osallistuessaan huikkaa mitä on viimeksi kierrättänyt. Mitä olet uusiokäyttänyt viimeksi? Mitä kierrätit ja mihin? Jos et muista mitä viimeksi kierrätit, kerro mitä aiot seuraavaksi uusiokäyttää.

Arpaonnea!

96 kommenttia:

  1. Oujee! Mukaan arvontaan: Viimeksi tein raejuustopurkin kannesta yrttikylvöksille nimikylttejä.
    liputtaja (a) gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi kuullostaa kyllä kirja ihan meikäläisen heiniltä! Viimeksi uusiokäyttöön pääsi lapsena saadusta maalaustelineestä itselleni duunama tripodi-valaisin olohuoneeseen, uskomattoman upea, uniikki ja ihan itse tehty. Ei taatusti tule muilla samanlaista vastaan, muutenkin olen kierrättäjä henkeen ja vereen. Ihana saada vanhoille tavaroille käyttöä hieman uudessa muodossa :) sonja.turunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Oi miten mukava viikko luvassa, pitääpä aamuisin olla valppaana! Juuri tänään kierrätin pääsiäisreissulta mummolasta löydetyn ison, pohjasta läpi kuluneen/palaneen, mutta ihanalla kuosilla olevan vanhan emalikattilan työpöydän alle roskikseksi. Pohjaan vähän kontaktimuovia niin ei kuluneet kohdat naarmuta lattiaa. :) - maipi maipppi(a)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Onnea juhlaviikosta! Osallistun arvontaan ja kirjan antaisin äidilleni. Viimeksi kierrätin kangaspalojen pidikkeen, siitä lisää huomenna blogissani.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  5. Viimeksi olen purkanut vanhoja ihan pieniäkin neuleita mummonneliö-peittoa varten.
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Itse kierrätin viimeksi perjantaina kaverilta saadun kirjan. Se on alunperin kaverin isoisän, jolta kaverin äiti peri kirjan. Ja minulle se päätyi kaverin karsiessa tavaroitaan. Todellinen kiertopalkinto siis. Kirja tai osa siitä päätyi tätini 60v. kukkakimpuksi eli tein siitä ruusuja! Oli kyllä juhlien keskipiste ja sai kovasti kehuja, olen kyllä itsekkin tyytyväinen lopputulokseen.

    laurae.kallio[AT]gmail.com

    VastaaPoista
  7. Jee, toivottavasti arpaonni suosii! :) Viimeksi kierrätin lasipurkkeja, jotka ovat ikisuosikkejani mitä tulee kierrätykseen.. ;)

    Santtu
    santunmaja@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hei mahtavaa! Mulla olisi kirjalle käyttöä. Viimeksi eilen kierrätin vanhoja puuvillaisia t-paitoja ja leikkasin niistä pieniä tilkkuja. Näillä tilkuilla on tarkoitus saada voimistelijoiden nilkan ojennuksia paremmiksi. :) Sinulla on mukava blogi ja sitä on helppo lukea! T. Emmi (raitanee(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  9. Viimeksi taisin kierrättää tai oikeastaan laitoin uusiokäyttöön pilttipurkin josta tuli sivellinteline :)

    liisa.nikula@lailanet.fi

    VastaaPoista
  10. Viimeksi tein vanhasta uutta, kun tein vanhan nahkatakin hihasta penaalin. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä lopusta takista laukku. :)

    broken.sa(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kauhee blackout, en oo ehtiny hirveesti väsäilee mitään kierrätysjuttuja vähään aikaan! Seuraavaksi aion kuitenkin kierrättää vanhoja tyynyjä, ihan loistavaa materiaalia virkatun virtahevon sisälle kunhan se valmistuu! Sisko kuitenkin kierrätti nyt viikonlopun aikaan minunkin jätettä, meillä oli koristurnaus ja siihen pelipaidat, ja koska t-paidoilla on ikävä pelata niin leikattiin hihat pois. Sisko leikkasi ylijääneestä hihansuusta itselleen pääpannan (okei useemman, kun kahden henkilön kaksi eriväristä paitaa) :D

    reetta_greippi ät hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Oi tämä kirja olisi kyllä ihana saada. Viimeksi kierrätin tyttäreni ikivanhan norsu bodyn ja ompelin siitä hänelle lorupussin.
    maijawesterberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. En tarkalleen muista mitä olen viimeksi kierrättänyt mutta kiertoon lähtee yleensä lasipurkit ja kaikenmaailman pakkaustarvikkeet - laatikot ja lahjapaperin suikaleet ja silkkinauhat :) Koitin onneani jo Hupsistarallaan arvonnassa mutta ei onni suosinut joten joskos nyt.. :) linahaapalainen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kynttilänjämistä tein uusia kynttilöitä ja sytytyspaloja. Kirjasi olisi loistava lisä jo nyt pitkään idealistaan, voi kun arpaonni osuisi kohdalle :)

    krisse.peippo@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tein viallisesta korviksesta kaulakorun
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  16. Mukana! Viimeksi käytin metallisia kakkuvuokia taimien/herneenversojen istutuksessa ja lakanasta ompelin kangasviirin!
    lainenelly AT gmail PISTE com

    VastaaPoista
  17. Osallistun! Viimeisimpinä kierrätyksinä tein kulahtaneesta sukasta hiusdonitsin. anskutin@wippies.fi

    VastaaPoista
  18. Viimeksi kierrätin lasisen limsapullon ja sitä ennen taisin leikata vanhoja vaatteita rätiksi ja käyttää kenkien hoidossa!
    Olisi kiva saaha kirjasi! Olen blogiasikin jo pitkään seurannut, nyt vaan ei ole tullut tosi pitkään aikaan kommentoitua ja olenkin vähän unohtanut kierrättämisen ja tuunailun!

    VastaaPoista
  19. ainiin jätin sähkposti osoitteen pois se on siis roosahok (at) luukku.com

    VastaaPoista
  20. Viimeksi taisin kierrättää metallitölkin, jonka spraymaalasin ja tein siitä kynätelineen :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Tällä hetkellä työn alla on essu vanhasta farkkuhameesta.
    ansosa (at) netti.fi

    VastaaPoista
  22. Viimeksi taisi tulla kierrätettyä iso läjä pilttipurkkeja keittiöön maustepurkeiksi, dymolla vaan puhtaisiin, etiketittömiin purkkeihin kylkeen kunkin purkin sisältö, eli ei nyt vielä mitään haitekki-kierrätystä, ehkä kirjasta saisi parempia kierrätysideoita? Sittenkun saisi vielä sitä aikaa... tiitimylly (a) gmail.com

    VastaaPoista
  23. Jee mahtavaa! Viimeks kierrätin kaverilta saadun kamalan hameen vähän enemmän mun tyyliseksi ja näköiseksi saksien, ompelukoneen ja pitsikankaan avulla :) ianasaarinen (at) Gmail.com

    VastaaPoista
  24. Mun on pakko IHAN PAKKO saada tää! Siis oon osallistunut muidenkin blogien arvontoihin tätä kirjaa havitellen, mutta ei oo arpaonni suosinu. Mä tuun aina niin hyvälle tuulelle sun postauksista, että kirjan ku sais ni olis se aika jees! Mutta niin, siihen viimesimpään kierrätysprojektiin... Taisi olla eilen paalinaruista virkattu kori!
    amilda.pajula@ hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Ooh jee! Viimeisin kierrätys taisi olla ompelemani laukku. Ostin kankaanpalan kirppikseltä, siitä tuli laukun päällinen. Vuoriksi pala vanhaa paitaa ja hihna laukusta jonka varsinainen laukkuosa oli kulunut puhki, mutta se hihna oli iha ok. Aion kirjasi hankkia vielä tavalla tai toisella. :D Ei vain vielä ole tullut kirjakaupoissa vastaan. aino.lepisto [at] gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mukaan. ! Mulla on vaiheessa omien vapaalankahuovutettujen kaulaliinojen tilkkujen kierrättäminen torkkupeitoksi.
    korustamo@live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi kierrätin vanhoja käyttämättä jääneitä helmikaulakoruja rannekoruiksi, kun niitä tulee käytettyä enemmän :)

      haidi_92_@hotmail.com

      Poista
  27. Kokeilen onneani! Virkkasin c-kasetin nauhaa ja jämälankaa pitkäksi nauhaksi, jolla äiti lupasi päällystää purkin. Sinne laitan pitkät neulepuikkoni talteen. metsarusakko@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Viimeksi kierrätin vanhoja vöitä siskontytön kepparin suitsiksi:)
    arhippainen@luukku.com
    T. Arhippa

    VastaaPoista
  29. Annoin kuormalavoille uuden elämän olohuoneen sohvapöytänä :)
    emilia.sarin@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Onnea vielä kirjasta! Minä tässä juuri parhaillaan kierrätän kirjaa maalauspohjaksi, gessoa kuluu. jokkemaa at gmail.com

    VastaaPoista
  31. stix@hotmail.fi

    Ostelen halvalla facebookin retro ja vintagekirppiksiltä kankaita ja annan niille uuden elämän: pussilakanasta tein pöytäliinan ja verhoista kanssa. Myös verhoista vaatteita ja pyöreistä pöytäiinoista tulee tehtyä hameita. Kaikkea kivaa kauniilla kuvioilla ja raikkailla väreillä!

    VastaaPoista
  32. Kierrätin vanhan nahkatakin. Tein siitä laukkuja ja pussukoita. riitta.nk (at) suomi24.fi

    VastaaPoista
  33. Jihuu! Kivaa arvontoja ;)
    Tein verhosta tyynynpäällisiä. sirpa.tanhua@pp.inet.fi On ollut tosi kiva seurata sinun tuunailuja ja kaikenlaisia ideoita, joita jaat eteenpäinkin. Olet varmasti monen tekijän inspiraatio!

    VastaaPoista
  34. Sinulla on upeita kierrätysideoita! Viimeksi kierrätin kaupan tomaattirasian herneenversojen kasvatukseen. mervi rauatmaa at hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Onnea kirjasta! blogisikin on mainio :) Viimeksi on tullut kierrätettyä kauluspaidan hihat. Teimme niistä pullopussukat: http://www.kaikkipaketissa.fi/2015/03/pullopussi-hihoista.html / jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Viimeksi kierrätin vanhasta makuupussista uuden päällystämällä sen uudelleen. Vanhoista jutuista tulee muutenkin ommeltua uutta. :) jussila12@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Olen kuolannut kirjaasi jo pitkään, ehdottomasto pakko osallistua!
    Viimeksi kierrätin vanhat farkut. Äiti oli pitkään halunnut uutta laukkua, mieluiten farkkukankaasta. Äiti sai uuden laukun, kun tarpeeksi kauan ahersin koulun käsityötunneilla. :)

    petra.tammivaara@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Viimeisenä uusiokäyttöprojektina tulee mieleen lasipurkki, jonka kämppis oli heittämässä pois. Tyhjensin ja pesin sen saaden mainion säilytyspurkin kirjontalangoille.
    seamfighting (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  39. Vanhempien vanhan navetan vintiltä löytyi puisia perunalaatikoita, jotka pestiin ja vuorattiin muovilla. Laitan niihin kotona yrttejä kasvamaan terassille.

    VastaaPoista
  40. Ihan mahtavalta kirjalta kuulostaa! :-) Viimeksi vein panttipulloja kauppaan! :-)

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. irmeli.nieminen(at)hotmail.com6. huhtikuuta 2015 klo 14.51

    Eilen oli varaston ja auton siivouspäivä, jonka jälkeen tehtiin reissu kierrätyspisteeseen. Vein siis pahvit, muovit, metallijutut jne kierrätykseen:)

    -Ipe-

    VastaaPoista
  42. Minä otin vastaan kierrätysmielessä rottinkikaluston, joka saa nyt meidän parvekkeella ainakin tulevaksi kesäkaudeksi jatkoaikaa. :)

    vinopinopostia@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Viimeisin projekti oli kirjan kansista valmistetut Kindle-suojakuoret :)

    @: allu.lindberg@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Virkkailin suklaamunien hylsyjä päällystäen possun, nyt menossa on mustavalkoinen katti!

    pampi@hotmail.fi

    VastaaPoista
  45. Maitopurkista tuli raeruohoastia eli meni tällä kertaa askartelun puolelle :) Kirja kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  46. Margariinirasian pakasterasiaksi
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  47. Viimeksi tein koruja pyörän sisäkumista :) mukavaa päästä mukaan kkiran arvontaan.
    TiiaV
    Paha_arkkitehti @ hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Viimeksi kierrätin vanhoja vaatteita ;)
    -Milla-
    m_vaananen @ hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Ei nyt tule mieleen mitä kierrätin viimeksi mutta seuraavaksi ompelen koristetyynykiinoja vanhoista lakanoista ja pienistä pyöreistä pitsiliinoista :)
    TiiaK
    Tiia.kokko@hotmail.fi

    VastaaPoista
  50. Oi, tuo kirja on pakko saada :) En ole hirveän kätevä käsistäni, mutta ajatuksia on varmasti senkin edestä :) Viimeksi tänään kierrätin ison kehyksen taustapaperin ja käytin sen lahjapaperina. Kauniin harmaa oli (kiitos IKEA) :) mursuuppi at gmail piste com

    VastaaPoista
  51. Viimeksi tein vanhoista farkuista laukun =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Viimeksi kierrätin vanhasta takistani napit ja ompelin vanhoista 70-luvun Marimekon verhoista kauppakassin.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  53. Viimeksi kierrätin pari kaunista, mutta imuroitavaksi liian lurua räsymattoa ompelemalla niistä tyynypäällisiä.
    Olen vähän harmaalla alueella, olen nimittäin tämän vuoden kirjanostolakossa.. mutta arvontojahan ei lasketa! :D Jos arpaonni ei nyt suosi, täytyy kääntyä kirjaston puoleen.
    li
    linntuiätgmailpistecom

    VastaaPoista
  54. Kierrätin kanamunakennosta nukkekotiin kattotiiliä ja vanhoista napeista tarjottimia :)

    minja.kuula@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Vau mikä arvontaputki tulossa! Minä hyödynsin vanhaa kirjaa korttiaskartelussa.
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Istutin kevätistutukset vanhaan viinilaatikkoon. :)

    maria.hietamaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Tein vanhasta verhosta pesupusseja ja kestopusseja hedelmille :)
    koukussa.kynsilakkaan (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Purkkeja tulee uusiokäytettyä yhtenään. Viimeksi vein siskolle omia käyttämättömiä vaatteita ja seuraavaksi suunnitelmissa on tehdä rikkoutuneesta avaimenperästä koru. :)

    hannavainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. Viimeinen kierrätyshomma oli se, kun tein minun vanhoista paidoistani meidän muksulle kesäksi housuja. annakaisa.matto@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Seuraavaksi aion tehdä vanhasta paidastani tyttärelleni liivimekon.

    essi.mitronen@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Tein vanhasta vyöstä kolme rannekorua. :)
    exemplar.inlusio@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Viimeksi kierrätin vanhan kenkälaatikon säilytysboksiksi käsityötarvikkeille. Päällystin sen sentään vanhalla julisteella, ettei ihan liian helpoksi menisi ;)

    nokonuu ät gmail.com

    VastaaPoista
  63. Tein "viikonloppu kassin" kirpputorilta hankitusta miesten kauluspaidasta ja farkuista sekä siskoni vanhoista farkuista. :) kristiina.hamalainen90@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Viimeksi kierrätin pääsiäismunayllätysten kuoret. Ajattelin tehdä niistä virkkaamalla vauvalle helistimiä.
    ansamaria33(at)gmail.com

    VastaaPoista
  65. Tänään juuri meinasin heittää vanhan tosi huonokuntoisen pakastusrasian roskiin. Tongin sen kuitenkin sieltä takaisin kun tajusin, että voihan siinäkin rasiassa esikasvattaa tomaatintaimia. :)
    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  66. Viimeksi kierrätin S-Marketin paperikassin ja vanhan valkoisen lakanan liimaamalla ja ompelemalla pussukkakoriksi, jossa pidän kesken olevien ompeluprojektien ylimääräisiä kankaanpaloja etteivät pyöri ympäri pöytää (ja lattiaa ja muuta asuntoa).

    VastaaPoista
  67. Tein matonkuteita vanhoista vaatteista ja sitten niistä räsymaton.
    millimolli111@luukku.com
    -millimolli

    VastaaPoista
  68. Vanhoista farkunlahkeista kukkaro. Samalla kaikki merkit leikkelin talteen tulevaa uusiokäyttöä varten. Kenkälaatikoita tapetoin säilytyslaatikoiksi ja napeista ompelin rannekorun. Pienet 1 ja 2 sentin kolikot on pantu talteen, jotta saan aikanaan rannekorun niistäkin (pitää vielä kerätä). Vanhan rispaantuneen banaaninlehtirahin päällystin virkaamalla ja kutomalla hupun matonkuteesta. Rumat valokuvankehykset uudistui pääsiäisenä spraymaalilla. tuuliadesign@netikka.fi

    VastaaPoista
  69. Tahdon tuon kirjan!! Kierrätän ties mitä, ja blogiini www.mehukekkerit.net tulee kerran viikossa joku kierrätysvinkki. Nyt viimeisin on vanhasta hameesta kesämekko lapselle, se ei ole vielä blogissa. Onnea kirjasta! 😊

    VastaaPoista
  70. Tämä kirja täytyy kyllä ostaa omaksi, jos arpaonni ei oo nyt mun puolellani. Viimeksi itse kierrätin jemmaamalla pääsiäismunista yllätysten rasiat käsitöitä varten, vaikka en vielä ehtinytkään mitään niistä toteuttamaan. :)
    annika.levanen@gmail.com

    VastaaPoista
  71. eur-lavoista tein sohvan mökille!
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Viimeksi tuli tehtyä tuikkukuorista koristeita.
    backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  73. Onkohan tämä nyt kierrätettäväksi laskettavaa.. mutta paikkasin useammat lapset polvesta rikkimenneet housut. Saivat siis lisäaikaa käytössä, kun eivät ole vielä pieniä.
    hmm2403(a)gmail.com

    VastaaPoista
  74. Hmm viimeisin tuotos taitaa olla vain avaimenperä suklaamunayllätyksestä :D

    adingu96@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. En muista viimeisintä kierrätystä, mutta seuraavana on vuorossa kolikkokierrätys. Tulin juuri Kööpenhaminasta reissusta, ja lompakkoon jäi muutama kruunu. Niissä on niin kaunis kuviointi, että pakko niistä on tehdä kaulakoru! :)

    aprikoosi-95@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Pienen lapsen kanssa toteuttaminen venyy ja vanuu, mutta ihan viimeksi taisin leikata lehdestä kuvia aidoista prinsseistä ja prinsessoista tulevia korttiaskarteluita varten.
    nkallio@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Viimeksi kierrätin kananmunakennoja kukka-askarteluihin kummitytön kanssa.
    ivylilycrafts@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Ostin kirppikseltä lapsille vaatteita.
    Mukaan arvontaan.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  79. Innolla mukaan arvontaan! Viimeisin kierrätys oli verho-ostos kirpputorilta.
    Tanjuska, mailia.tanjalle(at)gmail.com
    ps.löysin blogisi vasta hiljattain ja luin sen iltaisin alusta loppuun, kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  80. Viimeisimpänä kierrätin "ylimääräisiä" puuväri- ja lyijykyniä,
    tein niistä lasinalusia :)
    Kyniä jäi vielä käyttöönkin yli kolmesataa ♡

    minderell-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Varmasti ihana kirja! Itse hyödynsin tyhjät, pienet , pyöreät , kannelliset , matkakokoiset rasvapurkit korvakorujen säilytykseen jotta pysyvät pareittain järjestyksessä :)

    -Aino-
    ainoe@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Viimeksi kierrätin klemmareita korviksiin, tuli tosi kivat!

    (virve.liimatta(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  83. (Sori jos tulee kaksi kertaa, kun edellinen viesti vaan hävisi johonkin...)

    Viimeksi kierrätin ja uusiokäytin kaappien siivouksen yhteydessä: pienet askartelusälät säilöin uusiokäytettyihin läpinäkyviin muovisiin jätskipurkkeihin, kartonkiset askartelutarpeet uusiokäytettyyn kenkälaatikkoon sekä tärkeät paperit arkistointikansioihin, jotka löysin viime työpaikan roskiksesta (muutossa porukka heitti käyttistä kamaa roskiin!)
    californiarocksandrolls@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Vielä ehdin mukaan! Viimeksi kierrätin keskeltä puhki kuluneen lakanan hyväkuntoisia reunoja kassin vuoriksi. riimari123(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  85. Viimeksi kierrätin kun ompelin vanhastkäyttämättä jääneestä t-paidasta unipöksyt taaperolle.

    VastaaPoista
  86. Valtavasti onnea kirjasta! On varmaan erihieno fiilis saada se lopulta käteen! :) Mä kierrätin viimeksi vanhasta vaatteesta kangasta uuteen projektiin. Niin ja nyt on työn alla uusiokäyttää vanhan pehmolelun soittorasia :)

    VastaaPoista
  87. Onnittelut kirjasta! Olen säästänyt vanhat trikoopaidat matonkuteiksi kun aion seuraavana tehdä purjeveneeseen istuin tyynyt kannelle niistä ja muista vanhoista jäljellä olevista trikoo matonkuteista :)

    VastaaPoista
  88. Tätä kirjaa jo himoittu pitkän aikaa! Olen kierrättänyt farkkuja pehmoleluiksi, patalapuiksi, tyynyiksi...
    mervi-mikkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Tein tyhjistä koiranruokapusseista rottinkiseen puunkantotelineeseen 'roskasiepparin'
    talonpeikko@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Onnea esikoiskirjailijalle! Viimeksi leikkelin miehen vanhoja, risaisia paitoja hyötykäyttöön: virkkauskuteeksi ja applikointikuvioiksi. Sähköposti: maatuainen(at)gmail.com.

    VastaaPoista
  91. Hiphei,

    osallistun arvontaan!

    Apua, en kyllä muista mitä olen viimeksi kierrättänyt (ehkä puretun villapaidan langat lapasiin/pipoihin jne), mutta seuraavaksi aion uusiokäyttää vanhan petauspatjan pihakeinun pehmusteena :)

    Elina (elina.suomalainen87(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  92. Onnittelut kirjan julkaisusta!

    En muista, mitä viimeksi kierrätin, mutta seuraavaksi ajattelin tehdä rikkinäisistä sukista ja sukkahousuista tuoksupusseja, päällystää kenkälaatikoita näteillä tapeteilla ja vaihtaa käsilaukkuun vetoketjun ja ehjän vuorikankaan (sitä varten kipaisen mummon tilkkuvarastolle), ettei kaikki pikkuhilut katoa laukun sisuksiin aina. Ja ja ja... Onhan noita suunnitelmia, olisipa vielä aikaakin toteuttaa ne kaikki.

    Nim. Ämpäripää, johanna_pietila@outlook.com

    P.S. Serkultasi terveisiä, kysellyt myös useasti kirjasi perään ja taisin juuri keksiä, mitä annan äitienpäivälahjaksi.

    VastaaPoista
  93. Onnea kirjailijalle!
    Ehdin onneksi ennen puolta yötä! :)
    Viimeksi kierrätin kirpparin "ota tästä" -laatikosta löytyneen repaleisen satukirjan sivuja kirjekuoriksi. Seuraavaksi aion tehdä vanhoista lakanoista matonkuteita, joista virkkaan mattoja. Se on perinteisesti kesäloman aloitushommaa, mutta nyt tekisi mieli jo aiemmin...

    VastaaPoista
  94. Sähköposti jäi kommentista minna.talomaalla at gmail.com

    VastaaPoista
  95. Mieletön saavutus kirja ONNEA, ei muuta kuin seuraavaa odotellessa ;), itse kierrätin lasten lakanasta / pussilakanasta tein tyynyliinat miehelleni ja minulle.

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.