lauantai 19. syyskuuta 2015

Lasirasia osa kaksi.

Muistatteko, kun keväällä tein kahdesta lasisesta jälkiruokakulhosta ja saranasta lasisen rasian? (Ks. postaus täältä.)
Nyt tein rasialle toisen kaveriksi. Löysin Stoccalta Casan pikkukulhot, jotka olivat just muotokieleltään samanlaiset, mutta kooltaan pienemmät, joten en voinut olla ajattelematta, että siinäpä olisi lasirasialle kiva pikkusisko!
Nyt niitä on kiva pari korujen säilyttämiseen. Tuo Eiffelin torni sormus- ja hiuslenkkitelineenä on tuttu näky, samoin varmaan myös rikkoontuneesta vetoketjusta tekemäni pyörylä-kaulakoru.
Vetskari-kaulakoru on näkyy myös Itte tein ja kierrätin -kirjani rekvisiittana. Lisäohjeista kirjan lopusta löytyy myös perusohje, kuinka muokata vetskarin hampaat kestäväksi ja rispaantumattomaksi korumatskuksi. Minulla on tämä kaulakoru kestänyt muuttumattomana käytössä jo yli vuoden päivät! Kestävää kierrätystä, siihen on kiva aina panostaa.

4 kommenttia:

 1. Nuo rasiat on kyllä aivan ihanat <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Hei mistäs tota sun kirjaa pystykään ostaan ja mitä se maksaa? Ostaisin mielelläni ja nostaisin esiin blogissakin. Vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kirjaa pystyy ostaan lähes tulkoon kaikista verkkokaupoista (ks. ostopaikkojen suorat linkit: http://madambc.blogspot.fi/p/blog-page.html) ja hinnat vaihtelevat parinkympin kumminkin puolin riippuen siitä mistä puljusta kirjan tilaa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.