keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kaksikymmentäneljä yllätystä.

Olen aina pitänyt lahjoista. Eli väliä olenko lahjan antaja vai lahjan saaja, paketit on aina kivoja. Mutta toki kaikista kivointa on, jos ne ovat pieniä ja niitä on kahdellekymmenelleneljälle päivälle kullekin omansa!

Tässä on siis meidän joulukalenterimme. Pieni yllätys jokaiselle päivälle aattoa myöten. Joka toinen päivä toiselle, joka toinen päivä toiselle. Minähän varasin heti parilliset päivät itselleni.
Mies totesi tuossa, että eikös tämä ole nyt melkoista paperin haaskausta. No eipä juuri. Taittelin laatikot vanhan Trendin sivuista. Sulkijoiksi saksin tulostukseen tarkoitetuista arkeista (ylijäämiä) suikaleita. Myös numerot ovat samoista arkeista.

Pakettien täyttäminen oli kyllä yllättävän hankalaa. Koko rajoitti. Ja se päätös, että halusin poiketa tavoistani ja hankkia kaikki valmiina mitään itse tehden. Kriteereinä oli joko tarve tai hyötykäyttö.
Visioni kauniista pikkupakettien vuoresta meni plörinäksi siinä vaiheessa, kun pakettien koko hämärtyi kaupassa sekä minulla, että miehellä. Piti ulkoistaa muutamat omiksi jutuikseen, että se siitä sitten. Ryökkiöksi meni.
Mutta aika jännä nähdä mitä kaikkea yllätystä sitä saa ja miten mies tuumaa minun keksimistäni ylläreistä. Olen niin onnellinen siitä, että ylipäätään sain ylipäätään miehen mukaan tähän joulukalenteriin! Tarttee leikkimielisyyttä ja iloa arkeen, sanoin. (Ja kylläpä muuten tuijottaa vihainen naama tuolta kasan keskeltä!)
Sokerina pohjalla: tämä oli minun ensimmäisessä "luukussani" tänään? Todella tuli iloa tähän päivään!

14 kommenttia:

 1. Ihana idea, ja mukavaa että siitä saa yhteisen jutun! Siinä samalla tulee mietittyä, mitä toinen oikeasti haluaa ja tarvitsee. Eikä mennyt paljon materiaalia paketoimiseen. Vihainen naama on onneksi jo neljäntenä päivänä, niin sitä ei tarvitse katsella koko joulukuuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tulee varmasti iloa ja hyötyäkin :) Aivan, yrmynaama lähtee röykkiöstä jo huomenna, huh! :D

   Poista
 2. Ihana idea ja voi miten suloisen lahjan oletkaan saanut! :) Mä meinasin ehdottaa miehelleni, että tekisimme herkkukalenterin, kumpikin täyttäisi puolet ja näin sitten minä olisin avannut hänen täyttämänstä luukut ja hän vastaavasti minun.. Jäi kuitenkin tältä vuodelta toteuttamattaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) täysin herkkukalenteri kuulostaa hyvältä, ehdottomasti ensi vuonna! :)

   Poista
 3. Onpas ihanaa! Me ollaan tehty siskon kanssa toisillemme vuorovuosina yllätyskalenterit, mutta mulle ei ole tullut mieleenkään että saman voisi tehdä miehen kanssa ja vielä jakaa luukut puoliksi, vaikka sehän on melkeinpä loogisinta :D

  Mukavaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puoliksi jakaminen on kyllä kiva, 12 per nuppi on aivan hyvä määrä :) kiitos samoin! :)

   Poista
 4. Olet tosi taitavasti tehnyt kauniit yllätykset ,tykkään , kaunista joulunaikaa !!!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva idea ja on muuten hienoja paketteja :)

  VastaaPoista
 6. Me ollaan siskon kanssa jo seitsemänä vuonna tehty kalenterit toisillemme, minun tekemät luukut tälle vuodelle löytyy blogistani. Yleensä olemme molemmat tehneet kaikki luukut, mutta tänä vuonna päädyimme stressin välttämiseksi jakaa toiselle parittomat ja toiselle parilliset :) Pitääpä ensi vuonna ehdottaa avomiehelle kalenteria, ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, jo seitsemänä vuonna! Hieno perinne teillä siskon kanssa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.