tiistai 22. joulukuuta 2015

Lahjat paketissa!

Olen sitä mieltä, että usein huonokin paketointi kaunistuu hienolla pakettikortilla. Eihän se kyllä siihen lahjan sisukseen auta, mutta se, että paketti on päältä kaunis ei ainakaan huononna kokonaisuutta.
Tänä vuonna päädyin koristelemaan joululahjat mustilla pakettikorteilla. Leikkasin huonoksi menneestä pahvimapista "viirejä", perinteisen mallisia pakettikortteja ja muutamia timantteja ja tussasin ne kultatussilla.
Pidin ilmeen karsittuna. Punaista nauhaa ja mustat pakettikortit. Tällaiset paketit ovat tänä vuonna minun makuuni. Suht yksinkertaista ja suoraviivaista. Ei nauhasyheröitä ja kiharruksia. Lahja ei tarvitse aina hirveitä määriä nauhoja päälle.
Muutamiin paketteihin pistin silti vähän extraa päälle, esim. tähän pakettiin ison hopeisen lehtikoristeen. Se on kaunis!
Taisin tehdä ennätyksen. Se, että kaikki lahjat olivat tehtynä ja myös paketoituna monta päivää ennen aattoa on jo huima edistysaskel! Monta joulua on mennyt niin, että on aatonaattona vielä viimeistellyt viimeisiä lahjoja. Nyt saa ottaa vaan rennosti ja relata, se tuntuu kerrankin ihanalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.