sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Liitujoulupallot.

Joulupallo-perinne jatkuu. Olen vuodesta 2010 maalannut joka joulu uuden joulupallon vuosiluvun kera. Kollaasi alkaa olla jo ihanan sekalainen. (Ks. edelliset joulupallot tästä postauksesta.) Tämän vuoden pallo on mustavalkoinen ja täytyy mainita, että pallo on alta oikeasti tummanpunainen! Inspiraatio pallon tyyliin tästä spraymaalatusta joulupallosta: mydudio.com.
Kun oli kerran pallot ja pensselit esillä, maalasin neljä muutakin palloa. Aika monet maalikerrokset piti tehdä. Kerrokset kuivuivat hyvin, kun ripusti pallot pahvilaatikon sisäpuolelle roikkumaan.
Muuten käytin akryylimaalia maalaamiseen, paitsi että...mustat värilohkot ovatkin näissä palloissa liitumaalia!
Huippua, näihin voi nyt kuvioida tai kirjotella ihan mitä vaan! Kaikkeen se liitumaali soveltuu!

5 kommenttia:

 1. Kiva idea käyttää liitumaalia.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Onpa varsin ihana idea askarrella joka joulu yksi tai useampi uusi pallo kuuseen! Niistä varmasti näkee aina kyseisen vuoden "trendin" tai sen, että mitä sävyja on tykännyt käyttää. :)

  Minä valmistan kuusenkoristeet ensimmäistä kertaa itse tänä vuonna. Teen niitä darwi-muovailumassasta, joka myös sekin on minulle uusi tuttavuus. Täällä: http://vinopino1.blogspot.fi/2015/12/luukku-18.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksi pallo on vähintään tehtävä joka joulu :) tavoite on saada iso ja sekalainen kavalkadi vuosipalloja :) darwin-massa on kyllä kanssa yksi kiva materiaali, kivaa et olet löytänyt sen :) siitä voi tehdä niin paljon kaikenlaisia koristeita - ja nekin voi maalata! ;)

   Poista
 3. On tyylikäs ja tosi kiva idea tehdä aina vuosikertapallo :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.