tiistai 29. joulukuuta 2015

Emojeita koiralle.

Kaikki (älypuhelimien emojeita käyttävät) tuntevat tämän tortun. Moneksi sitä on kutsuttu ja monena sitä on käytetty. Nyt myös pikkupehmona koiralle! (Inspiraatio ja idea tuli näistä emoji-tyynyistä.)
Torttu ei riittänyt, tein myös kaksi emojinaamaa kaveriksi. Nauratti tehdä näitä. Ehkä kaikkien huumori ei riittäisi näihin, mutta meille sopii just hyvin. Ja koirallekin sopii sillä, keltainen on sen lempiväri (ja tällä tarkoitan sitä, että keltaiset lelut ovat aina jostain syystä muita mieluisampia).
Ja on näillä kyllä jo heitelty ja kopiteltu! Tuli tehtyä kyllä hyvän kokoiset, juuri tuollaiset suuhun kopattavat.
Kikkare ei ollut niin koiran mieleen. Heittelin lelua ja yritin saada kuvaa pehmo suussa (koska se näyttää tosi hassulta!), mutta Cora ei ruvennut millekään. Aikansa istu ja meni nukkumaan "I'm too old for this shit"-ilmeellä.
Jos emojit eivät olleet mieleen, vaihtoehtona on myös jotain perinteisempää. Nämä koiranlelut tein lahjaksi toisen perheen koiranpennulle. Ompelin raakadeministä luun ja pienen pallon. Pujottelin (munkinnyörityksellä) nyöreistä rengaslelun. Luussa ja pallossa on kangastilkkuja. Isommat kangaspalat ovat vanua turvallisempia koiranleluissa etenkin pennuille. Tilkut ovat helpompia huomata, jos koira saa sauman rikki ja sisus tulee ulos.

Lisää vinkkejä tee-se-itse-koiranleluihin voit lukea tästä postauksestani.

4 kommenttia:

 1. Hih, ihania emojeita! Tästä postauksesta tuli hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kommentistasi tuli minulle hyvä mieli :) <3

   Poista
 2. Ihania! Minun on aivan pakko tehdä Mafille tuollainen torttu! Kiitos loistavasta ideasta :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.