perjantai 18. marraskuuta 2016

Kymmenen.

Tänään on ihan erityinen päivä. Tänään Coralla tuli täydet kymmenen vuotta täyteen. Miten pikkuipanasta tuli jo vanhus?

Ja koska Cora on elämässäni jotain käsitöitäkin suurempaa ja paljon rakkaampaa, otin hetken  pienelle muistelukierrokselle:
Kieltämättä olo on tunteellinen, kun katson kuvia taaksepäin. Kymmenen vuotta on pitkä aika ja paljon ollaan yhdessä koettu. Olin itsekin ihan ipana, kun Coran sain. Olemme olleet tiivis paketti heti alusta ja yhdessä ollaan kasvettu aikuisiksi. Kertaakaan ei olla oltu edes viikkoa kauempaa erossa toisistamme. Cora on kulkenut mukana kaikessa. 

Satoja hassuja sattumuksia, lukemattomia ärräpäitä, arkea ja juhlaa. Iloa ja surua. Lähellä menetystä ollaan jo käyty pariin otteeseen. Viime vuosi oli tosi paha, mutta siitä selvittiin. Vielä se mummo porskuttaa, vaikka haiveneet harvenee ja tahti hidastuu. Mennään hetki kerrallaan, mummo saa määrätä tahdin. Joskus nukuttaa ja joskus taas leikityttää.
Tämä on kaikista lempparein kuva Corasta. Näyttää niin onnelliselta ja tyytyväiseltä oloonsa. Toivottavasti synttärisankarin mieli on tänään yhtä hyvä. Ainakin ollaan löllätty ja lellitty. Extraherkkuja ja uusi lelukin. Kaikkea mistä Cora tykkää.

Ja jotta saadaan vielä tähänkin juttuun vähän luuta lihan sisälle, tässä on kymmenen suosikkiani itsetehtävistä koirajutuista. Inspiroidu ja tee vaikka pukinkonttiin omalle tai kaverin karvakaverille:


8 kommenttia:

 1. Ihana pikku koiruli, ei uskois olevan kymmenvuotias, onnittelut täältä meiltä pikku karvaturrilta.(5v.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pieni on, mutta kyllä nykyisin harmaantuu koko ajan enemmän :D tässä nämä kuvat ovat vanhoja, ikähaarukalla 8 viikosta 8 vuoteen :D

   Poista
 2. Voi, meidän niin rakas Doris eli lähes 18v. Siinä ajassa kersat ehti aikuistua ja elämä monella tavalla muuttua. Onnea Coralle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas, 18 vuotias! Siinä sai kyllä olla pitkään koira mukana kaikissa elämän iloissa ja suruissa <3 Kiitos!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.