perjantai 25. marraskuuta 2016

Muurarinlangasta korvakorut.

Tein aikaisemmin muurarinlangasta seinävaatteen (ks. postaus)  ja mietin, että mitäköhän sitä sitten näistä lopuista voisi tehdä? Virkkaaminen ei tuntunut kivalta (muurarinlanka on kovin liukasta), mutta sitten palautuikin mieleen Elinan tekemät korvikset Virkkasin-blogista (ks. postaus - eivätkö ole upeat?) ja inspiroiduin välittömästi. No korvikset tietenkin, ne teen!
Vähän vastaavaa muotokieltä eristä materiaalista erilailla kyhättynä. Nämä turkoosit oli eka yritys ja en nyt valmistanut loppuun asti, kun tuntuivat liian tönkkösuolatuilta. Ja eipä ollut hopeita korviskoukkujakaan. Jahka saan ostettua lisää koukkuja, mietin millä voisi noita vielä vähän parantaa (muuten kuin saksimalla).
Mutta toinen yritys ja paluu luotettavaan mustaan. Vähän pienemmästi koristeellista yläosaa ja vähän pidemmästi hapsua. Ja tuli hyvät, just hyvät olivat pieneen pikkujouluun, jossa halusi jotain näyttävää tutuntylsän koltun kaveriksi.
Ystävän sanoja lainaten nimitän näitä nyt teekkarikorviksiksi - tiedättehän teekkarit ja heidän tupsulakkinsa, eikö ole niissä ja näissä vähän samaa näköä?

17 kommenttia:

 1. Vau onpa upeet. Mustat sopivat ainakin ton puseron kanssa hyvin.

  VastaaPoista
 2. Siis vau!!! Super hienot ja tuo muurarin lanka näyttää upealta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muurarissa on vähän kiiltoa, se kyllä tuo oman lisänsä :) kiitos itsellesi inspiraatiosta :)

   Poista
 3. Hauskat! Kieltämättä noissa on jotain samaa teekkareiden kanssa. ;) Mua harmittaa, kun en jotenkin osaa yhtään käyttää noin isoja korviksia. Roikkuvia käytän kyllä paljon, mutta kaikki vähänkään isommat tai pidemmät näyttävät omaan silmään ihan oudoilta. Sitten kuitenkaan toisten käyttäminä ne eivät ole yhtään hassummat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niin ne isot näytti hassuilta itselläkin silloin joskus, ihastelin kun muille sopi ja itselle ei.. Mutta sitten niihin on tottunut, aloitti pienestä ja pikkuhiljaa ne kasvoivat aina vain suuremmiksi :D

   Poista
 4. Tulipas kauniit! Tuo kuparikullan värinenkin lanka on kaunis. Varmaan ihan simppeli tupsukin toimisi. Jossain näin valmiskorvikset, jotka muistuttivat maalisudista. Siinä oli lyhyttä lankaa/tupsua kaaren mallisessa metallissa roikkumassa. Saiko tosta kuvailusta mitään selvää, noh, kivat nekin oli ja varmaan toimisi tuolla langalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä sai :D ainakin jonkin mielikuvan sain tosin en tiedä kuinka kauas heittää todellisuudesta.. mutta voisi hyvinkin toimia sellaiset.

   Poista
 5. Tosi kivat - teekkari-/tasselikorvikset! ♡ Tuota muurarinlankaa pitäiskin joskus koklaa johonkin. Eikös siitä kummiskin oo nimenomaan virkattu jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu näin on, mutta ei se kaikkeen virkkaukseen sovellu ominaisuuksiltaan. Itse en tykännyt virkata tuota lankaa..

   Poista
 6. Upeat korvikset, turkoosit eritoten! Kaunis kiilto tuossa langassa, tuostahan voisi keksiä vaikka mitä..:)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.