perjantai 11. marraskuuta 2016

Sirkusraitoja.

Pieni ompelupostausputki jatkuu. Tällä erää tämmöttistä raitaista asiaa. Kauhea kangas, tuumasin. Pitikin joskus Eurokankaan kympinpussi-kampanjasta kahmata pussiinsa tuommonen, jonka järjellä ajateltuna olisin voinut jättää ottamatta.
Viskasin kankaan sängylle turhautuessani.. ja sitten sen näin. Ai vitsit, yöpaituliksihan se sopisi! Ja se siitä sai tulla.
Ja kankaastahan tuli yllättävän hauska yömekko! Ensin vihasin raitojen sävymaailmaa, nyt olen ihan mielissäni tästä värien iloittelusta. Uudelle yömekolle olikin jo tarvetta ja nyt tuli tehtyä omalla tutulla yömekko-kaavalla uusi.
Jämäpaloista sain just-ja-just leikattua kappaleet miehen yöboksereiksi. Samalla innolla tein myös toiset boksat toisesta kankaasta (tuosta oli yhdet aikaisemmat yövaatteet, nyt tuli jämäpalakin käytettyä pois).
Nyt aion pitää kunnon koti-illan työntäyteisen viikon jälkeen. En aio tehdä mitään, pistän yömekon päälle ja villasukat jalkaan ja menen aikaisin nukkumaan. Ehkä ensin glögiä mukiin ja netflix päälle. Sounds like a plan. Rentouttavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä tuli! Ja onhan noi yökuosisamikset sentään paljon vähemmän nolot kuin tuulipukusamikset, oikeestaan aika söpöä ;-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) yökuosisamikset :D me ollaan kyllä just se!

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.