maanantai 21. marraskuuta 2016

Vinkki: printattavat tarrat.

Proaktiivisena ostin kerrankin hyvissä ajoin ensi vuoden kalenterin. Monen kaupan valikoiman kävin läpi kunnes löytyi kiva. Tuollainen mihin saa pistettyä minkä kuvan vain etu- ja takakanneksi. Mukana tuli muutama vaihtoehtokin.

Törmäsin myös ns. kalenteritarroihin, tarra-arkille tulostettaviin (miksei myös normipaperille, jos käyttää kiinnittämiseen paperiliimaa) mietelauseisiin, minilistoihin ja muuhun hauskaan pikkukuvitukseen.
Erilaisia ilmaisia (yksityiskäyttöön) pdf-tarrapohjia löytyi paljonkin! Valikoin kolme itselle mieluisinta tarrakokoelmaa ja tulostin kutakin pari arkkia. Tulosteet ovat täältä (järjestyksessä vasemmalta oikealle): 

Sitten leikkelin tarrat paloihin ja eikun länttäämään uuteen kalenteriin valmiiksi paikoilleen.
Oli kiva merkata inspiroivin mietelausein ja tarroin erityisiä päiviä. Syntymäpäiviä, tapahtumia, juhlia ja merkkipäiviä.
Osasta tarroista tein myös valikoidun kollaasin takakannen sisätaskuun. Kivat nuo kannen taskut, sinne meni myös kuoressa tarrat, jotka jäi vielä käyttämättä. Voi sitten  tarvittaessa liimailla niitä vuoden mittaan enemmänkin.
Ja kannen väliin mahtuu myös erillinen vihko. Aina pitää olla vihko, johon kirjottaa juoksevia asioita ja uusia ideoita sekä keskeneräisiä projekteja. Tuo marmorikuvoinen vihko on itsetehty, askarreltu tässä postauksessa (sis. linkin tutoriaaliini).
Olen innoissani näistä (niin innoissani kuin aikuinen ihminen uudesta kalenterista tarroineen kehtaa olla). Onneksi kalenteri on 13 kk paketti ja alkaa jo joulukuusta. Eihän tässä muuten malttaisi odottaa vuoden vaihtumiseen! Kuluvan vuoden on tylsän ankea, harmaa ja kulahtanut. Kaipaan väriä ja iloa tähän kaamokseen!

6 kommenttia:

 1. En tiiä onko tuttu, mutta kurkkaapas facesta yhteisö nimeltä Kalenterimania. :) Samalla nimellä löytyy myös blogi. Ja siis kalenterituunauksesta kyse!

  VastaaPoista
 2. Mistä löytyi tämä kalenteri? Juurikin saman ongelman äärellä olen tässä paininut.. ei ole mieluista vielä löytynyt.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon taisin ostaa lopulta Kärkkäiseltä, mutta samaa tuli muissakin kaupoissa vastaan :) monessa marketissa oli myös yllättävän hyvä valikoima :)

   Poista
 3. Kiitos tarrapohja vinkeistä! Kävin juuri eilen ostamassa uuden kalenterin. Kiva päästä vähän tuunaamaan sitä. :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.