perjantai 3. marraskuuta 2017

Jouluaskarteluja.

Olen tohkeissani! Kauneimmat Askartelut -lehden joulunumero on ilmestynyt! Se on melkoinen pläjäys, yli 70 ideaa!
Paljon joulukortteja, paketointivinkkejä, erilaisia joulukoristeita ja viime hetken joululahjoja.. Mukana myös Kaikki Paketissa -blogi! Kuvassa kuvaamiani Sinooperin kortteja ja joulukalentereita sekä tekemäni pikkulaukku.
Virkattu pikkukukkaro on muurarinlangasta. Ja tyylilleni uskollisena, siinä on myös koristehapsu!
Tein myös kaksi erilaista settiä joulukoruista. Toinen satsi oli polymeerimassasta (ja niihin palaan varmasti lähempänä joulua) ja nämä ovat... arvaatko mistä? Näyttää pikaisesti katsottuna putkihelmiltä tai pillin pätkiltä, mutta ovat paperia ja tuikun alumiinikuorta! Olisiko arvannut? Ihan odotan, että tulee joulukuu niin pääsee pitämään tuota minihimmeliriipusta!
Jokseenkin olen aina ajatellut, että huopakoristeet eivät ole minun juttuni, mutta silti niitä silloin tällöin erityisesti jouluna tulee tehtyä. Lähinnä joulukuuseen, koska ne ovat kevyitä eivätkä hajoa, vaikka tippuisivat kuusesta. Ne on myös helppo säilöä, kun voi vain sulloa laatikkoon. Ei tarvitse pelätä, että menisivät puristuksesta rikki!

Näistä huopahahmoista on lehdessä ohjeiden lisäksi kaavat, saa tehtyä vaikka prikulleen ihan samanlaiset kaverit.
Ks. näiden ja muiden 70 idean ohjeet Kauneimmat Askartelut -lehdestä (4/17) - löytyy hyvin varusteltujen kauppojen lehtipisteistä.

Tykkää ja seuraa Kauneimmat Askartelut -lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut 
#kauneimmataskartelut

4 kommenttia:

 1. Voi miten hieno tuo laukku! =) Kivannäköisiä juttuja näyttää lehdessä olevan muutenkin. Aion itsekin tehdä aika simppelit joulukortit tänä vuonna. Itse asiassa taisi tulla kortteihinkin idea täältä sun blogista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oi, kiva kuulla et jos inspiroiduit blogistani :) simppeli on hyvä!

   Poista
 2. Miun mielestä oli kans todella upea numero, paras tähän mennessä!!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.