tiistai 6. maaliskuuta 2018

Sieppaa auringonvalo!

Ensin tahdon sanoa suuren kiitoksen.

Kirjoitin edellisen postauksen mietteliäänä. Pohdin blogimaailman muuttumista ja sen muodostamia paineita (lue postaus tästä). En olisi voinut uskoa kuinka vilkkaan keskustelun se aiheutti sekä kommenttilootassa että Facebookin Käsityöblogit-ryhmässä. Niin monta, joka ymmärsi mitä olen viime aikoina blogista potenut ja pohtinut. Tuntui, että voimaannuin jo siitä, että siellä on muitakin ajatuksiini samastuvia. Vertaistuella on voimaa! Suuri kiitos kaikille tsemppisanoja jättäneille. Arvostan sitä suuresti.

Ja jotta edellisen postauksen vuodatus ei muutu vuolaaksi kiitosmonologiksi, katsotaan jotain kässääkin: 
Uutta blogimateriaalia hiukan vielä odotellessa esittelen nämä valo- tai aurinkosiepparit. Tein ne Kauneimmat Askartelut -lehteen (nro 1/18, myynnissä nyt), johon tein myös jämälangoista yhden illan ryijyjä (ks. postaus tästä).

Nämä aurinkosiepparit ovat osittain lasihelmistä, joten ne siirtävät pilkahtavia auringonsäteitä ihanasti ikkunasta koko huoneeseen. Pujotin helmet metallilankaan ja sitten koko komeuden siimaan, jotta kokonaisuus pysyy herkkänä ja ilmavana. Vetoisessa paikassa tai patterin yläpuolella sieppari pyörähtelee kuin "itsestään" ja valo alkaa leikkimään lasihelmien pinnoista auringonpaisteen osuessa niihin.
Koko ohje (ja 50 muuta DIY-ideaa) löytyy Kauneimmat Askartelut 1/18 -lehdestä, joka löytyy hyvin varusteltujen kauppojen lehtipisteistä tai myös esim. verkkokaupasta.

Psst! Tsekkaa myös viime kuussa tekemäni aurinkosieppari lasihelmiputkista (ks. postaus tästä).

Tykkää ja seuraa Kauneimmat Askartelut -lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut #kauneimmataskartelut

4 kommenttia:

 1. Ihan niin kuin kristallit kimaltelevat! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, ihania aurinkosieppareita! Tosi ihana idea ja upea toteutus!
  Luinkin edellisen(kin) postauksesi ja tarkoitus oli siihen kommentoidakkin, kunhan kotiin kerkiän (luin puhelimella) ja tietysti se kommentointi jäi... Pään saa helposti lukkoon PAKOLLA. Ei ole mikään miellyttävä tunne. Hyviä pohdintoja olit tehnyt <3 Blogisi on ihana, joten koita ottaa rennosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, blogipakko ei ole kivaa, rennosti tekemällä saa enemmän irti :) enemmän sitä! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.