sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Avainnauha miehelle.

Avomies valitteli huonosta työpaikan avainnauhasta (ts. nauha henkilökortille/kulkulätkälle, kuvassa luonnollisesti piilossa). Se oli vanha ja likainen ja jotain uutta olisi tehnyt mieli. Ei hätää sanoin, minä teen tuossa tuokiossa uuden avainnauhan!
Ja tottakai tein sen myös kierrättäen.

Päädyin ottamaan materiaaliksi jostain kylkiäisenä tulleen avainnauhan. Se oli alkujaankin epämukavan leveä ja klipsitkin turhan järeät. Mainosnauhan toinen puoli oli kuitenkin kokomusta, joten olen säästellyt tuota uusiokäyttöön. Ja nyt löysin sille käyttötarkoituksensa!

Ensin leikkasin klipsit pois - eli nauhasta tuli kaksi pätkää. Sitten taitoin nauhan pituussuunnassa kahtia ja ompelin laidat yhteen - tadaa, leveästä mainosnauhasta tuli kapeampi kokomusta nauha! Helppoa kuin sohvalla sunnuntairöhnöttäminen.
Lopuksi liitin nauhaan uudet, kapeammat klipsit. Eteen alas laitoin keinonahkapalasen nauhan ja hakasen väliin. Ihan vahvikkeeksi ja pieneksi yksityiskohdaksi tyylikkyyttä tuomaan. Niskaan tuleva turvaklipsi olisi saanut olla vieläkin kapeampi ja ajattelin, että seilaakohan nauhat pahasti liian leveässä, mutta onneksi ero ei ole iso. Ei ainakaan tuntunut mitenkään pahalta niskassa.

Miehellä on tänään sopivasti synttärit ja lahjoja kun ei saanut ostaa tai tehdä (tylsää!) niin oli silti oli kiva tehdä hänelle jotain ihan pientä uutta. Jotain käytännöllistä ja arkeen sopivaa mitä hän oli halunnutkin.

Leppoisaa sunnuntaita! Täällä jatkuu synttärikakun eli bostonpullakakun syöminen ja aivastelu. Kyllä jatkuva syysnuha on mahtavaa! (Not.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.