maanantai 12. elokuuta 2019

Sirkustyypit.

En tiedä mitä sanoa tästä postauksesta. Ei pitänyt edes postata, mutta postaan sitten kuitenkin, vaikka ei tässä juuri mitään hyödyllistä sisältöä ole - ihan vain pientä söpöstelyä.

Keväällä hurahdin, kun tarvitsi jotain pientä käsityötä. Tartuin Mollie Makes -lehden tarvikepakettiin. Miesikin siinä ihmetteli, että mitä ihmettä aloin tekemään. "No nallea tietenkin!"
Mutta nalle siitä ei tullut.

Korvat jäivät hiirulaisiksi. Joten lisäsin sille hännän ja viikset, hiiri se on! Vähän hömelö sellainen.

Pikku tupsuhattu päähän, rusetti kaulaan (vaihdoin väriä!) ja takki päälle. Muokkasin takin kaavaa. Alkuperäinen pusero oli liian tylsä, joten tein siitä vähän hienomman. Siinä on taskut ja napitkin!
Nyt tuli uusimmassa Mollie Makes -lehdessä uusi huopakaveri. Ensin katsoin sitä, et voi ei taas. En varmasti tee. Ja sitten kävin sisäistä taistelua tarttuako neulaan ja saksiin.

Ei auttanut, että hiiri usutti vieressä. Pakkohan sille oli sitten kaveri tehdä.
Nämä tarvikepaketit on kyllä kivoja. Mukaan tulee kaikki mitä tarvitsee (neulasta lähtien, huoh - näitä alkaa kertymään). Vähän mittailin kaavoja ja huovan määrää. Teen siitä suuremman, päätin! Kasvatin kaavoja sen verran, että arvio kokonaispituudesta olisi mahdollisimman lähelle hiirin korkeutta. Koska eihän leijona voi hiirtä pienempi olla, eihän?
Ja eihän se täysin siihen jäänyt. Jämäpaloista tein myös leijonalle hännän. Pitäähän jellonalla häntä olla. Ja rusetinkin lisäsin niin siitä tuli tyttökissa. Ei jäänyt kuin pieni kaistale ruskeaa huopaa jäljelle, kaikki muu meni hyvin laskelmoidusti.
Siinä ne kaverukset nyt sitten on. Oikeat sirkusveijarit. Korkeutta näillä on noin 15 cm.
Harmi, ettei hattu pysy päässä. Pitää varmaan ommella se paikalleen kiinni.
Ja eihän näillä kyllä yhtään mitään tee, mutta tulipa tehtyä. Onhan ne söpöt. Silleen ku mietttii ni kyllähän noihin uppos useampi tunti, jota en koskaan saa takaisin. Well spent? Toisaalta olisihan sitä voinut senkin ajan vaikka katsoa Netflixiä ja sulattaa silmiään jollain turhalla. Nyt sentään tuli tehtyä jotain käsillään. 
Ja jotenkin täytyy tunnustaa, että kolmas kaveri mahtuisi vielä joukkoon. Seuraavaa huopatyyppi-tarvikepakettia odotellessa..

2 kommenttia:

  1. Nämä on jotenkin tosi symppiksiä. Hienompi hiirenä kuin nallena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Symppishiirikin tykkää olla enemmän hiiri kuin nalle ;)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.