maanantai 20. tammikuuta 2020

DIY: Inspiraatiota korutarvikepaketeista.

Huh mitkä viikot takana!

Kestoflunssa, järjetön työsuma, stressiä ja migreeniä. Nyt onneksi jo helpottaa ja voi ehkä hymyilläkin. Tajusin eilen, että oli ihan jo vaje ja kaipuu käsitöihin. Aikaa tai energiaa ei ollut mihinkään isoon, mutta jos jotain pientä lämmittelyä?
Muistin viime vuoden puolella ostamani tee-se-itse-korvakorusetit Tigerista. Olin ihan jo unohtanut nämä!

Hiukan usein mietityttää Tigerin ekologisuus (kun on niin paljon valikoimaa ja kaikki on niin halpaa, mutta ei mennä nyt siihen), mutta käyn siellä silti aika useinkin bongaamassa askartelutarvikkeita. Hyviä korujuttujakin on osina, että nyt sitten myös valmiina tarvikepaketteina.
Nämä tarvikepaketit sisälsivät todella kaiken mitä tekemiseen tarvitsee. Siis jopa muovinen pikkuneula oli mukana! Sakset ja pihdit vain puuttuivat. Saisikohan tuon muovineulan vielä lentokoneeseen, heh?
En enää halunnutkaan paketin mukaisia punaisia korviksia, vaan jätin langan käyttämättä ja valitsin tilalle mustaa, valoista ja tumman harmaata kirjailulankaa. Tein niillä oman sävytyksen.

Päättelin langat niin, että ne saa myös joskus tarpeen mukaan helposti saksittua pois ja sitten tilalle voi vaihtaa jonkun ihan muun värimaailman!
Toinen paketti sisälsi tarvikkeet jopa kaksiin korviksiin. Jo silloin ostaessa tiesin, etten tule just samanlaisia settien Ikea-ohjeilla tekemään, vaan jotain ihan muuta. Inspiroiduin korvisten tietyistä osista ja...
..päätin yhdistää ne yhdeksi ja samaksi korvispariksi! Toisesta paketista helmet ja hapsut, toisesta metallineliöt ja muotokieli. Neliöiden keskellä olevat helmit ovat muuten ns. kiinteät. Ne eivät heilu ja helise vaan korvikset ovat kuin yhtä pötköä, jonka ympärillä vain sattuu olemaan neliöt.
Kahdet korvikset (oli muuten tämän vuosikymmenen ekat diy-korut!) ja pikkumateriaaleja jäi vielä ylitsekin johonkin muuhun käytettäväksi. Oikein hyvät lämmittelykässät pikkupaussin jälkeen.
Iloisempaa viikkoa uudet korvikset heiluen toivottaa hän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.