tiistai 7. tammikuuta 2020

Vuoden ensimmäinen kässä.

Klassikko iski jälleen: ensin sitä luulee, että selvisi lyhyellä flunssalla ja sitten se iskeekin selän takaa kahta kertaa pahempana. Eli ei kovin toimelias startti ole ollut tähän vuoteen. 

Eilen alkoi jo makaaminen ottamaan pannuun ja raahauduin ompelukoneen ääreen. Ompelin pienen jyväpussin silmille. Tai otsalle. Ihan vain, koska tällaista olen pitkään tarvinnut. Aina se tulee migreenin yhteydessä mieleen ja kun migreeni menee ohi, myös ajatus jyväpussin tarpeesta unohtuu.

Ei ollut kovin päräyttävä vuoden eka kässä (mutta itselle tarpeellinen), joten tuplasin tylsyyden ja tein pussille myös säilytyssukkulan (eli putkilopussin). On muuten myös itse pussi silkkitilkusta. Oli tuollainen pieni pala, jonka koko oli just sopiva jyväpussiksi. Mikäs sen hellempää silmille kuin silkki?

(Ja katsokaa noita pikkutupsuja! Silkkiä ja tupsuja, hyvä yhdistelmä!)
Ja tässä kun on ollut aikaa lötköillä sohvalla niin päätin koota myös kässäbingon tälle vuodelle (no kun muutkin instassa ja muualla niin minäkin tahdoin!). Siinä on muutama ikuisuusprojekti, muutama mitä oon tahtonut jo pitkään tehdä kunnolla ja muutama sellainen mitä ois vaan "pakko saada tehdä".

Saa nähdä montako saan ruutua saan ruksittua vuoden aikana! Keskus jäi vielä tyhjäksi. Ehkä keksin siihen jonkin yllärin myöhemmin. Mutta muun muuassa tällaisia tulossa vuoden aikana - toivottavasti!

Mitä sun kässäbingosta löytyisi?

2 kommenttia:

  1. Täällä podetaan myös flunssaa joka vei mennessään jo kertaalleen heränneen ompeluinnon =/ Jotenkin ei vaan lähde. Pitääkin alkaa pohtia omaa kässäbingoa. Suunnitelmia ja ajatuksiahan kyllä on, joten isketäänpä ne paperille :) Pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, sinnekin oli flunssa löytänyt! Toivottavasti olet jo paranemaan päin. Onneksi flunssassakin voi listata kässäideoita kässäbingoksi! :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.