keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kengännauhoista.

Kengännauhat. Korut. Kengännauhat koruina, kengännauhakorut. Tässäpä kaksi asiaa, jotka varmasti useimpien mielessä aiheuttavat kaikkea muuta kuin positiviivisia mielleyhtymiä. Itse ainakin ajattelin, että kukaan ei semmosia tahdo nähdä, ei kengännauhoista voi luoda mitään kivaa. Vai voiko sittenkin?
Ehkäpä? Mutta ei aivan yksinään. Kun kengännauhojen kanssa yhdistää muita materiaaleja, tulos onkin ihan toinen. Tälleensä vaikkapa nyörien kanssa. Toinen vaihtoehto olisi helmet. Tai niitit! Tai silkkinauhat?
Tein sitten kengännauhoista vähän tulleekohan-näistä-mittään-naureskellen kaksi ranneketta ja yhden kaulakorun. Nyörit ja nauhat on käsin ommeltu, mutta nahkapalat kiinnitin liimalla. Ja tulihan niistä sitten ainakin jotain.
Sen verran ajattelin kumota mielleyhtymiä kengännauhoista kierrätyskorujen matskuna, että pistinpäs korut näytille myös tulevaan kirjaani. Eivät ihan tyrkyllä ole, mutta ihan vain asun ohessa ikään kuin rekvisiittana. Sopivat ainakin tarkoitettuun asuun hyvin. (Kuva zoomattu kirjan valokuvista. Valokuvaajana R.Lillemägi.)

4 kommenttia:

 1. Ei tosiaan ihan heti tullut mieleen korut kengännauhoista, mutta jos niistä saa noin hienoja niin miksikäs ei. Voisikohan niistä tehdä sellaisen solmittavan pannan hiuksiin myös???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi ihan varmasti! :) sellainen panta voisikin olla todella näyttävä! :)

   Poista
 2. Piti ryhtyä blokin lukiaksi,,,on niin kiva sivu ja niin ihania ideoita,,,,mä niin rakastuin sun ideoihi :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) tervetuloa lukijaksi Marina :) toivottavasti tykkäät jutuista jatkossakin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.