torstai 7. elokuuta 2014

Puutarha-aluset.

Kattokaa mitä sain! Ihan yllätyspostia. Kiitos sinä piristävä ystävä, joka ajattelit minua. Minä, jos kuka arvostan itsetehtyjä lahjomuksia ja etenkin, jos lahja on tehty näinkin ihanan idearikkaasti kierrättäen!
Sanotaan nyt vielä, että kyseessähän ovat siis setti mukinalusia, punottuna ja kantattuna. Se minkä tästä tekee kierrätyksellisen, on materiaali. Kuka tunnistaa? Kyllä, se on vahakangasta! Olin kuulemma antanut aikaisemmin idean pilkkoa vanhan vahakangasliinan pöytätableteiksi. Olipa sitten idea jalostunut siihen, että leikkuusta jääneet ylimääräiset palat olivat suikaloituneet lahjaksi. Olipa ystävä ihan ottanut vahakankaan reunatkin talteen kanttinauhoiksi ja siitäpä tunnistinkin mikä pöytäliina oli kyseessä. Se oli se, jonka ääressä kahviteltiin ja jonka huonoa kuntoa ystävä harmitteli. No nyt on uusiokäytössä se liina, palvelee loppuun asti ihan koko rahan edestä!
Hyvä juttu, kun itsellä ei ole aikaa tehdä käsitöitä niin silloin saa muilta postaamisen aihetta, hih! Tuplakiitos sinä.

4 kommenttia:

  1. Onpas kivat ja voi miten ilahduttavaa postia. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Kiva idea ja kaunis toteutus :) Varmasti piristi tuollainen ylläri!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.