sunnuntai 17. elokuuta 2014

Dilemma-Dali.

Auttakaa dilemmassa. Olen tässä jo pitkään pyöritellyt tätä Dalin isoa julistetta. Oli se joskus vuosia sitten seinälläkin (no silloin, kun se oli vielä edes puoliksi priimakunnossa) ja ei kait olisi pitänyt koskaan laittaa sitä jäähylle, kun varastoinnissa oli tullut siihen "itsestään" iso repeämä. Seinälle en tuota enää nosta, mutta paperinkeräykseenkään ei raaski heittää, joten jotain uusiokäyttöä pitäisi tuolle keksiä. Mietin jonkun laatikon päällystämistä julisteella, mutta en tiedä suostuisinko silppuamaan kuvaa kovin pieneksi. Nyt ei itsellä luovuus kuki, joten kysyn: tuleeko teille mieleen potentiaalisia ideoita, joissa voisin hyödyntää julistetta mahdollisimman isona?

13 kommenttia:

 1. Josko vaikka mustat reunukset pois, sitten värillinen osa kontaktin väliin, vähän näytät ompelukonetta ja vetoketjua.Niin TADAA sinulla on kivan värikäs tarpeellisuus-pussukka jossa kulkee särkylääkkeet/laastarit/u-name-it-systeemit nätisti eikä pyöri pitkin poikin laukun pohjalla :)

  VastaaPoista
 2. Entäs jonkun kansion päällystäminen? Siinä kuva saisi olla suht isona.

  VastaaPoista
 3. Mä dyykkasin kerran aivan upean La Boheme-oopperan julisteen. Se oli melkolailla kärsinyt, mut ostin Ikeasta kehykset, joissa oli passepartout ja virittelin sen sinne väliin siististi. Nyt se sit roikkuu onnellisena mun seinällä :----)

  VastaaPoista
 4. mulla tuli heti mieleen sellainen, että leikkaa tuon sopivan kokoisiksi paloiksi ja laittaa jokaisen palan sellaiseen n. postikortin kokoisiin kehyksiin ja seinälle. en osaa kyllä yhtään nyt selittää :D

  toinen kiva voisi olla joku isompi pussukka/kori, joka tekisi tuosta muovitettuna. siis sellainen karkkipaperi-idealla, minkä olen sulla muistaakseni nähnytkin.

  jotain kivaa varmasti keksit!

  VastaaPoista
 5. Ihan selkeesti tästä näytöltä ei näe, kuinka huonossa kunnossa tuo julisteen pinta on ja minkä kokoinen juliste on, mutta jos se nyt on ihan siedettävässä kunnossa eikä mikään valtava, niin mietin, että mä varmaan leikkaisin tuon musta osan pois ja tekisin loppukuvasta kristallimuovin kanssa pussukan.

  VastaaPoista
 6. kehyksiin vaan, ei se repeämä lasin alla ainakaan pahene :)

  VastaaPoista
 7. Tapettiliisterillä pikkupöydän kanteen? Läpinäkyvää muovia pintaan ja olkalaukuksi/meikkipussiksi? Kontaktimuovia ja kirjan suojakansiksi?

  VastaaPoista
 8. Jos siitä leikkaisi noi nuhruiset mustat reunat pois ja pistäisi kehykseen?
  Kopioi kuva piirtämällä vaikka sen ääriviivat tyynyliinaan tai muuhun tekstiiliin?
  Hmm.. En osaa sanoa.

  VastaaPoista
 9. Leikkaa musta reunus pois ja kehystä seinälle?

  VastaaPoista
 10. KIITOS KAIKILLE IDEOISTA! Kollektiivinen vastaus kaikille: eräs teistä sai inspiraation ehkä kytemään. Mietin vielä ennen kuin rupean tuumasta toimeen, mutta jos parempaa ei pulpahda mieleen, toteutan sitten yhden tässä jo sanotuista ideoista :))

  VastaaPoista
 11. Hei! Sain blogisi luettua läpi ja nyt liityn lukijaksi. :) Olo oli kyllä että nooouuu, nytkö ne jo loppui?! :P Aivan mahtavan inspiroivia ideoita uskomattoman paljon! Ongelma on vaan ollut ettei ole malttanut tehdä mitään kun ei ole halunnut lopettaa lukemista, ehkä nyt siihen tulee muutos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, et kai nyt ihan kaikkea vanhaa kuraakin selannut läpi :'D no hyvin kävi, jos niidenkin jälkeen vielä tahdot jäädä seuramaan jatkoa ;) kiitoksia siis ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti maltat nyt myös tehdä jotain! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.