torstai 28. elokuuta 2014

Uusi lelu.

Mulla on uusi lelu! Kaiverruslaite! Ostin sen Liidelistä maanantaina. Hinta oli hyvin edullinen, joten ajattelin että miksi ei? Sopii aika monelle pinnalle, mm. metallille, keramiikalle, lasille.. Jos oikein opettelisi, niin tuollahan saisi tehtyä aika makeita juttuja niin itselleen kuin myös lahjoiksi!
Kokeilin laitetta tässä aamulla ekaa kertaa ja täytyy sanoa, että ajankohta ei ollut kaikista mainioin. En olisi uskonut, että noin pienestä laitteesta lähtee niin iso ääni! Naapurit varmasti arvostivat. Meinasin lopettaa homman heti säikähdettyäni ääntä, mutta jos-nyt-vähän-vaan-superäkkiä-kokeilen-ajattelin. Ja muotilla nuolen kuviota yritin puukehyksen taakse kokeilla.. Oikein upea nuoli tuli, eikö? En taida olla synnynnäinen kaivertaja! Tätä täytyy tosissaan harjoitella. Ja ehkä muuten kuin kerrostalo-asunnossa aamulla. Ja ehdottomasti kuulosuojainten kanssa!

8 kommenttia:

 1. Kerrothan sitten, toimiiko tällainen värkki! (: Oon näitä aina säännöllisesti Lidlissä nähnyt, mutta jostain syystä en ole raaskinut ostaa. (Vaikka hinta ei tosiaan ole kovin huima.) Vähän jotain erilaista neulottujen lahjojen tilalle tosiaan. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii varmasti, jos vain vielä osaisi... ;) värkissä on myös kolmen vuoden takuu mikä ainakin minusta puoltaa sitä, että tuolla hinnalla kannattee ostaa omaksi :)

   Poista
 2. Mä himoitsin tuota kans kun Lidlin mainosta luin, mutta mietin vielä toisen kerran, että onko sille kuitenkaan tarvetta. Ehkä sä voit inspata mua ja näyttää vähän jotain esimerkki taidonnäytteitä, kun olet ensin vähän ehtinyt harjoitella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino sanalla harjoitella ;D lupaan näyttää taidonnäytteitä mikäli sinne asti joskus päästään :)

   Poista
 3. Just meinasin tuollaisen ostaa lidl:stä, mutta kaveri tiesi varoittaa äänestä :)

  VastaaPoista
 4. Ihan parhautta toi laite. Itellä vastaava, jolla oon tehny tuikkukippoihin kuvioita ja sitten maljakon ihan lasipurkista johon kaiversin kuvioita. Löytyvät blogistani unelmaloistoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mahtavalta :) toivottavasti minäkin uskallan sitten harjoiteltuani kaivertaa maljakkoon omia kuvioita :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.