perjantai 10. lokakuuta 2014

Kameralaukku osa 2.

Kuka tunnistaa mistä laukusta on kyse? Matkalaukun oheistuote? Kosmetiikkalaukku? Ei. Oikea vastaus on: murheenkryyni. Monen kirpputoripöydän riippakivi, joka ei mennyt kaupaksi sitten millään hinnalla. Toisaalta ymmärtäähän tuon, harva enää käyttää vastaavia isoja, erillisiä meikkilaukkuja. Ja onhan tuo ruma, jos totta puhutaan. Ja pohja-osio on lörtsis läjässä.
Laitoin eka laukun kierrätykseen menevään kassiin, mutta sitten jäinkin pyörittelemään sitä.. entäs, jos kuitenkin? Jos ottaisi turhat sisukset pois? Jos tekisi ala-osalle kirurgisen poisto-operaation? Mitä silloin jäisi jäljelle?
Jossittelusta sakset ja ratkoja käteen. Ja tässä on tulos! Nythän se näyttää siedettävältä, melko normaalilta laukulta!
Näin vuosien, vuosien jälkeen oli yllättävää huomata, että aijjaa - tämä taskullinen väliseinä onkin tarranauhoin kiinni ja siinä on säätövaraakin! Mukava yllätys, josta olisi ollut tosin hyötyä aiemminkin.. Mutta kaikki muu, pois vain.
Jo aloittaessa tiesin sen, kosmetiikkalaukusta tulee uusi kameralaukku! Sopivan kokoiset taskut, valmis toppaus, vettä hylkivä pinta.. Hyvä, ettei mennyt kaupaksi, tästähän tuli nyt hyvin hyödyllinen laukku! Ehkä kameraa myös tulisi kuljetettua taas enemmän mukana. Ihan liian harvoin jaksaa ottaa enää sitä mukaan. Sitä vain ajattelee, että onhan mulla kännyssä kamera.
Kattotaas vielä loppuun laukku ennen ja jälkeen! Ulkoisesti pieni muutos, mutta sillä oli iso vaikutus.

4 kommenttia:

  1. Niinpä, pienellä muutoksella iso vaikutus!

    VastaaPoista
  2. Jännä juttu miten paljon ryhdikkäämmältä laukku näytti "riisumisen" jälkeen. Hyvä ja hyödyllinen tuunaus :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.