maanantai 3. marraskuuta 2014

Lipaston uudet vetimet.

Muistatteko tämän lipaston, jolle tein omat vetimet nahasta (postaus täällä, myös taso kontaktoitu tässä postauksessa). Sittemmin siirsin lipaston paikkaa ja samalla jouduin toteamaan, että kylläpä ovat vetimeet menneet jo huonoksi.
Uusia samanlaisia vetimiä en jaksanut tehdä, joten vaihdoin idean nahkasuikaleista helmistä tehtyihin vetimiin. Purin sitä varten tämän pitkän helminauhan. Kauanpa tätäkin tulikin säilytettyä käyttämättömänä.
Pujotin helmiä talousnaruun ja solmin narun laatikon sisäpuolelle mahdollisimman tiukalle. Aika hyvät tuli eikö? Vähän enemmän niin sanotusti luksusta-arkeen-look. En muista mistä idean ekan kerran bongasin, mutta vastaavat rautalangan avulla tehdyt kultaiset helmivetimet löytää ainakin täältä: Cleverly Inspired: DIY Pearl Hardware.

Tämä lipasto on kyllä hassu sinänsä. Ilmaiseksi sen vanhasta asunnosta sain ja se on kyllä kiertänyt mitä erilaisimmissa työtehtävissä. Se on ollut alusvaatelipastona, eteisen pipo/hanska/huivi-lipastona, askartelutarvikelipastona, ylimääräisen sälän säilyttänä...ja nyt laitan siihen mm. liinavaatteet. On se vain kiertävä kaveri. Joka kerta se on myös aina vähän uudistunut astetta mieluisammaksi.

5 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.