perjantai 14. marraskuuta 2014

Tuplahelmikorvakorut.

Oho! Kattos, väliin sitä ihan unohtaa mitä pientä kivaa on tehnyt. Nämä tuplahelmikorvikset tein jo kolmisen viikkoa sitten, kerran käytin samaisen päivän iltana ja sitten unohdin ne k-o-k-o-n-a-a-n. Jokseenkin noloa.
Tutoriaalin korvakoruihin näin täällä: my white idea diy. Omaan versioon valitsin vähän pienemmät helmet ja en taivuttanut vartta mutkalle yhtä paljon. Olivat erittäin helpot ja nopeat valmistaa. Ja tykkään näistä kovasti, ovat vähän erilaiset. Yhtäaikaa yksinkertaiset ja näyttävät sopivassa mittasuhteessa toisiinsa.

EDIT // Kuten minua paremmin muistanut lukija huomautti, tässä ollaan kertauksen äärellä. Aikastaslailla samanlaiset korvikset tein jo aiemmin (täällä). Niitä ei minulla enää ole ja muistin niiden olleen erilaiset, mutta nyt pitää nolona myöntää, että nyt kun vertaa..haha, hyvin samanlaiset ovat! Putki on vain toisessa litistetty ja päissä on eri helmet. Muistan myös, että rikki menneet heiluivat korvissa, nämä uudet eivät. Jotain ainakin tein sitten paremmin. Ehkä sittenkin taivutan vielä nämä toiset kaarevammaksi ihan sen takia, ettei nyt oikeasti tullut vahingossa tehtyä kaksia samanlaisia korviksia. Huoh. Ensi kerralla jotain parempaa.

8 kommenttia:

 1. Toisto on kertauksen äiti. Aika lailla samanlaisen postauksen tehnyt kuitenkin jo maaliskuussa.. http://madambc.blogspot.fi/2014/03/tuplahelmet-osa-2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Niin joo tämähän se oli! Hyvä, että on sinunlaisia tarkkoja lukijoita. Korjaanpas ja yhdistän edellisen postauksen tähän. Nuo aikaisemmat menivät jo keväällä rikki ja ulkoa muistin niiden olleen erilaiset, paljon lyhyemmät ja pienemmät. Nyt kun kuvia katsoo niin eipä paljoa eroa olekaan.. :'D noloa.

   Poista
  2. No ei kaikkea voi muistaa ja sitäpaitsi eikös blogissaan saa tehä mitä vaan ;) Minua ei ainakaan haitannu että postasit hyvin samantapaisen kun aiemmin..

   Poista
  3. Kaikkea ei todellakaan voi muistaa.. :) kuhan ei nyt tavaksi jäisi..! :)

   Poista
 2. Hyviä ideoita voikin toistaa. Nämä korvikset ovat kyllä hienot. Erikoista, että tuo roikkuva osa tulee takaa, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on kyllä ihan uudenlainen korvismalli, minä tykkään myös sen muotokielestä ja erikoisuudesta :)

   Poista
 3. Thanks for the mention!
  I love your earrings!!

  Veva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Veva! Of course I mentioned your blog. Thanks for the inspiration! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.