perjantai 7. marraskuuta 2014

Vitriinin muodonmuutos.

Siivoilin tässä vitriiniä ja samalla voivottelin sen tummia listoja. Voi miksimiksi ne ei ole myös valkoiset?
Voivottelu sai päättyä ja otin sakset oikeaan käteen ja feikki-dc-fix-rullan vasempaan käteen. Nyt leikataan suikaleita ja peitetään reunat! Laitojen viiltäminen tasaiseksi mattoveitsellä vähän jänskätti, mutta hyvin se meni, päällepäin ei näe tee-se-itse-päällystystä! Ei tullut s-mutkia, röpelöreunoja tai ilmakuplia. Jee! (Ks. aikaisempia kontaktiteippailuja, esim. näiden lipastojen päällystys.)
Muovi ei millään taipunut vetimen kaarevaan muotoon. En kyllä edes yrittänyt kikkailla, koska tuskin muovi olisi siinä pysynyt hyvänä ja saumat olisivat pian alkaneet repsottamaan. Päällystin vetimen langoin ja koska nyt on turkoosi-kausi käynnissä, turkoosia se oli. Kun kyllästyttää, päällystyksen voi vaihtaa toiseen väriin.
Ja vielä kertaalleen: ennen ja jälkeen. Matkalla mietin, että onko tämä ajan ja muovin väärti tai onko edes sellainen perfektionistin turha yksityiskohta, jota kukaan ei edes huomaisi? Asiana pieni juttu, mutta työläs muutos, jolla on valtava vaikutus - ainakin omaan silmään ja sehän on omassa kodissa tärkeintä, eikö?

4 kommenttia:

 1. Itse teippailin meidän keittiön kaappien pyökkilista-hirvitykset samalla tekniikalla, ja ai että minkä muutoksen se saikaan aikaan. Kukaan muu sitä ei tainnut huomata ellei erikseen maininnut (avomies myöskään...) mutta tärkeintähän on että itse tykkkää. Hirveä hommahan se oli mutta ehdottomasti vaivan väärti :)

  Huippu blogi, yksi ehdottomista lemppareistani! :)

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä kuvitella, että pyökkilistojen päällystäminen kannatti! :)

   Kiitos Eppu! Mukavaa, että tykkäät blogistani. Kommenttisi tuli hyvään hetkeen ja kovasti se piristi mielen! :) kiitos sinulle siitä.

   Poista
 2. Kyllä kannatti! Juuri ärsyttävän vanhanaikaisehtava ilme päivittyi kivaksi. Hyvin keksit, sun ei kuitenkaan tarvinnut ruveta maalaamaan vaan teippaus riitti. Tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tilkunviilaaja :) onneksi maalaushommilta vältyttiin. Siihen tuskin olisin edes ruvennut :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.