maanantai 25. toukokuuta 2015

Kaupoille, klik!

Useampi on kysynyt blogissa ja blogin ulkopuolella: milloin se kirjas tulee oikein kaupoille? Eikö sen pitäs olla jo? 

Kavereille vastanut olen: onhan se jo myynnissä kaupoissa, mutta ei sellaisissa mistä olet sitä etsinyt! Toisin sanoen, ihan selvyyden vuoksi: käsityökirjani ei ole tulossakaan myytäväksi kivajalkamyymälöihin, vaan sitä myydään nettikauppojen välityksellä. Tiedän tylsää - oishan se kiva plärätä sivuja ensin ja ottaa tuntumaa ennen kuin tekee ostopäätöksen.
Syy miksi Itte tein ja kierrätin - kirjaa ei myydä kivijalkamyymälöissä on yksinkertainen. Sitä painetaan tarvehankintana eli juuri sen mukaan mitä kysyntää on. Kun kirjaa ei paineta isoina massatilauksina etukäteen, ei sitä voida myöskään luonnollisesti toimittaa ns. automaattisina erinä kirjakauppoihin.
Tämä on hyvä siinä mielessä, että ainakaan kirjani ei liikaa kuormita ympäristöä. Voin olla huoletta ettei maailmaan valmisteta vuokseni massoittain turhia kirjoja. Se, joka sen halua itselleen, sen kyllä saa itselleen - just hänelle omaksi painettuna.
Tällä hetkellä kirjaa saa siis klikattua ostoskoriin ihan kotisohvalta käsin useasta erilaisesta verkkoputiikista. Verkkokaupat löytyvät satunnaisesta järjestyksestä täältä. Toimitusajat ja hinnat vaihtelevat vähän verkkokaupoittain.

Ja sokerina pohjalla: e-kirja - se, jos mikä on kirjoista luontoystävällisin. Sekin on erittäin hyvä ja myös edullinen vaihtoehto kurkata kunnolla kirjan sisään.

Lisää tietoa kirjasta Itte tein ja kierrätin-välilehdellä ja Kirjaprojekti-postauskategoriassa.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen kirjan omistaja, ihana kirja!
  Mutta olin "pettynyt" kun sivut olivat kiiltävää, eikä kierrätyspaperia.. kun kierrätät muuten tavaroita, niin oletin näin.
  Ihana kirja muuten!

  T. kierrättäjä itsekkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä huomio ja jälkeenpäin ajateltuna olisin odottanut itse ihan samaa. Mutta ei kuulunut kustantamon ehdottamaan pakettiin, joten sillä mentiin.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.