tiistai 12. toukokuuta 2015

Jotain uniikkia?

Hei sinä kesän (tai syksyn) morsian! Tahdotko jotain uutta ja uniikkia, jotain juuri sinulle luotua hääpäivääsi? Tilaa kustomoidut kengät koroilla tai ilman korkoja (esim. vaikka ballerinat) juhlaasi!
Olen aikaisemmin saanut kunnian maalata kahdelle morsiamelle tilaustyönä hääkengät. Nämä kaksi kenkäparia ovat olleet tilaustöistä minulle hyvin tärkeitä. Vaikka hääparit olivat tuntemattomia, oli ihanaa saada olla mukana heidän häissään kenkien kautta. Kengätkin yhdessä suunniteltiin, jotta morsiamet saivat juuri sellaiset kengät mitä toivoivat.
Tässä toisen morsiamen kengät viime kesältä. Valkoista, pinkkiä, herttaisuutta ja vähän blingblingiä. Ks. lisää tästä.
Toinen morsian oli vähän rock-henkisempi. Kenkiin ikuistettiin sulkia, viirejä ja parille merkittäviä päiviä. Ks. lisää tästä.
Morsian (tai muu kesän juhlija!) ota yhteyttä mikäli olisit kiinnostunut omista kustomoiduista kengistä. Otan mielelläni tilauksia vastaan. Pyydän, että kaikki kenkiin liittyvät yhteydenotot ja mahdolliset kyselyt laitetaan kommenttilootan sijaan sähköpostitse: madambcblog ( at ) gmail . com

Ks. muita kustomoimiani kenkiä tästä / kaikki tekemäni tilaustyöt tästä / kysymyksiä ja vastauksia kustomoitujen kenkien tilaamisesta täältä.

5 kommenttia:

 1. Vautsi, nää on kyllä tosi upeita!

  VastaaPoista
 2. Kustomoimasi kengät ovat todella kauniita, mietin itse että tilaisin muumitennarit syksyksi, mutta palaillaan siihen lähempänä syksyä.

  Minula oli kaksi blogia hukassa: sinun blogisi ja yksi toinen, jota en vielä löytänyt. Muistan löytäneeni blogin blogisi kautta joskus pari kuukautta sitten, osaisitko sanoa kenestä on kyse: arpoi kirjaasi, bloggaaja on blondi ja silloin muistaakseni raskaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaani arpoivat pari kuukautta sitten Siksaksis ja Hupsistarallaa, joten en nyt tiedä olenko lainkaan avuksi, koska kumpikaan blogi ei täysin kyllä vastaa kuvausta.. Ehkä blogi löytyy, jos selaat blogiani taaksepäin tuohon tarkoittamaasi aikaan? :)

   Poista
  2. Ei ole he, mutta kiitos kuitenkin! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.