keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kauppakassi kumppareille.

Täällä Oulussa luontoäiti on ajoittain unohtanut hanat auki. Vettä on tullut ihan kyllästymiseen asti. Joka päivä kengät märät ja sateenvarjo aina hukassa. Enää en suostu! Nyt aion opetella taas siihen, että otan suosiolla kumpparit ja satikan matkaan. Jotta saappaat menis helpommin jalkaan, on ne otettava kaapista ensin esiin. Ja etsittävä se varjolle oma paikka, jotta ei tule sujautettua sitä aina jonnekin hyvään jemmaan, josta en kiireestä sitä koskaan löydä.
Jotta sateen suojakkeet olisivat jatkossa heti hollilla, mutteivat aina lattialla levällään, ompelin niille sopivan kokoisen säilytyskassin. Varmaan voisi tuota jonkinlaiseksi muovikoriksikin kutsua.
Ompelin keltaisen korin vuosia, vuosia vanhasta marketista saadusta isosta kassista. Poistin kuluneen pohjan, leikkasin sivusaumat auki ja taistelin jytkyn muovin paininjalan alle. Parit saumat ja se oli siinä.
Tulipahan materiaaliltaan kestävä ja kosteutta sietävä kassi. Pysyy hyvin pystyssä ja korin voi tarvittaessa puhdistaa kurasta helposti vaikka suihkuttamalla. Ja ainahan tuollainen kiva ja piristävän iloinen väri on iso plussa päälle!

4 kommenttia:

 1. Tuohon kun vielä pujottaa narut, niin saa mukaankin otettua kumpparit. Tosi hieno idea ja hyvin sen toteutit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tuota aspektia en itse huomannutkaan! Tuohonhan vois lisätä takas kiinteät kantokahvat! Kiitos! :)

   Poista
 2. Tuohan olisikin kätevä meillä kotona, kun useampi henkilö perheessä niin saapaitakin riittää .. :D
  ja tosiaan se on inhottavaa ku jää kuraa lattiaan, eikä aina jaksa niitä saappaitakaan huuhtoa.. ja löytäisi saappaat myös helposti! :) Etsin aina niitä tosi kauan eilen viimeksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella ois varmasti kätevä! :) sadesäällä uhatessa ja kiireessä ei oo mikään kamalampaa ku etsiä piiloon menneitä kumppareitta tai sateenvarjoa! :D

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.