keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Siivouspäivään valmistautuminen.

Jee, vuoden eka Siivouspäivä on täällä taas! Ensi lauantaina voi kuka tahansa pystyttää mihin tahansa (no ei ihan mihin tahansa, mutta melkein minne vain) kirpputoripisteen. Siivouspäivä on tehokas tapa päästä tavaroista eroon ja saada kaappeihin vähän lisää hengitysvaraa. Itse olen ollut useamman kerran mukana Siivouspäivässä myyjänä ja kokemukset ovat olleet hyviä. Edellisillä kerroilla ainakin tuli kivasti kauppoja, oli paljon iloisia ihmisiä ja mukavasti tavaran tilalle tulleita euroja. Mietin vielä osallistunko tulevana lauantaina.. Ainakin keräsin jo syrjään myytäviä tavaroita (ei yllä, nämä ovat jo löytäneet uuden kodin kiitos internetin) valmiiksi siltä varalta, että osallistun..

Ja samalla nostan esille aikaisemmin kirjoittamani vinkit Siivouspäivään tai muuhun kirppistapahtumaan. Hyvä valmistautuminen voi auttaa myyntiä. Hötäkässä puoliksi sinnepäin ajateltu eiv välttämättä ole paras tapa saada kaappeihin tilaa. Ensin pitää valita tuotteet, sitten valkata hyvä myyntipaikka ja ennen kaikkea pitää myynnin aikana hymy kasvoilla - jos myyjä on reipas ja helposti lähestyttävä, uskaltaa ujokin ostaja vilkaista tarjontaa. Sitten eikun vain kaupittelemaan!

Lue lisää Siivouspäivä.com -sivuilta ja merkitse myyntipisteesi kartalle.

Lisää luettavaa: Jos oikein innostut siivoamaan niin tässä vinkkejä kuinka sitä roinaa voi karsia (eri metodeja) ja vinkkejä mihin sitä roinaa voi lykätä sen karsimisen jälkeen. Ja jos ei Siivouspäivä ole sinun juttusi, mutta lomakassaa olisi kiva vielä vähän kasvattaa, tsekkaa löytyisikö inspiraatiota näistä:  vinkit roinan myyntiin kirpputorilla tai vinkit roinan myyntiin netissä. Tai jos mieluummin jätät myymisen muille, lahjoita pussit ja kassit kierrätyskeskukseen tai isomman puljun keräyksiin (esim. Hope, Pelastusarmeija).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.