lauantai 14. toukokuuta 2016

Virkattu kesälaukku.


Jes! Se on valmis! Tämän vuoden kesälaukkuni! On nyt mennyt monta vuotta putkeen, että kesän alussa teen jonkinlaisen uuden pienen kesälaukun. Esimerkiksi viime kesänä tein tämän nahkalaukun. Ks. myös syksyllä tekemäni hapsunahkalaukku.
Nyt päätin kokeilla jotain muuta kuin nahkaa. Lankaa tilalle! Kaksi pikkukerää puuvillalankaa ja koukku käteen. Sain samalla hyvää treeniä kuviovirkkaamisesta. Kolmioiden inspiraationa toimi Molla Mills:n mallit (esim. kuva).
Sisälle ompelin puuvillakankaasta vuoren. Ompelin vetoketjun vuoreen ja vasta sen jälkeen tikutin vuoren käsin kiinni laukun reunoihin (*).  Lopuksi ompelin takaosaan vanhan laukun ohuen nahkahihnan.

(*) Opin vuosien takaisesta epäonnistuneesta yrityksestä vetää reunan ompelukoneella - tuli kauheaa jälkeä ja sen ratkominen oli vielä kauheampaa.. purkuun meni se virkattu kukkaro sen jälkeen!
Tästä tuli kyllä kiva. Nyt on kesälaukku valmis, vielä tarvittaisiin se itse kesä.

4 kommenttia:

 1. Nice pattern!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 2. Kiva laukku :-) Ja tosiaan samalla tyylillä mennään munkin blogin puolella ;-) Kuviovirkkaus sopii tosi hyvin kesälaukkuun. Tykkäsitkö kuviovirkkaamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samoissa tyyleissä mennään! ;) tykkäsin kyllä, vaikka paljon pitäisi kyllä harjoitella sitä lisää :) Etenkin uuden kierroksen aloittaminen tuotti vähän hämmennystä, että miten sen saisi paremman näköiseksi..

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.