torstai 12. toukokuuta 2016

Parveketyynyjen printit.

Parveke sai tälle kesälle uuden lookin! Laitoin vanhat kalusteet kiertoon ja satsasin uusiin polyrottinkisiin kalusteisiin. Vähän kirpasi ostaa muovikalusteet, mutta tuntui se tuntui nyt oikealta vaihtoehdolta - niitä kun ei tartte suuremmin huoltaa ja pärjäävät talvenkin ulkona ilman, että veisivät varastotilaa. Mutta muovista nyt viis - uudet kalusteet, uudet tyynyt! 
Tämän kuvan joku saattoi nähdä jo aiemmin Instagam-tililläni.
Mutta uutta kangasta en osta, päätin. Onneksi kaapissa oli jemmassa markiisin vahvuista puuvillasekoitetta. Täysivalkoinen ei lienee viisas ratkaisu, totesin ja päätin tehdä kankaaseen printit itse. 

"Leimasimet" leikkasin softis-levyjen jämäpaloista ja viimeistelyt tein pensselillä ja tekstiilitussilla.
Sitten printit ommellen tyynyiksi! Valkoinen kangas loppui kesken, joten pistin viime vuoden kalusteiden harmaata päällistä tyynyjen takakappaleiksi (jes, sain sitä kulahtanutta kangasta kiertoon!). Kaksivärisyys ei haittaa, harmaa sopii hyvin tyynyihin, kun kalusteiden istuimet ovat harmaat.
On siinä kiva yhdistelmä: mansikoita ja vesimeloneita! Välissä räpsäkän punainen kaktus-tyyny. Kankaan punainen väri on niin syvä, että meinas valkoinenkin hukkua tekstiilin pintaan. (Voi apua tuota haukottelevaa koiraa!)
Neljäs printti on kirsikkoja täynnä. Tämä on mielestäni vähiten onnistunut. Tein kirsikat viimeisenä ja silloin alkoi jo leimasinkättä väsyttämään. Tahtoi jo ompelemaan ja tohkeissaan jo keskittyminen herpaantui.
Melonikolmiot ovat suosikkini! Tämä on ihanan söpö ja raikas - sopii just hyvin, kun itse parveke on yksi kuuma pätsi.
Alkaa näyttämään jo joltain, parvekkeen muodonmuutos edistyy! Mutta vielä on paljon ideoita ja tekemistä..!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Apua, hedelmäbooli..no sitä ne vähän ovat :D kiitti Jokke!

   Poista
 2. Ihana tuo vesimelooniprintti ja kivat no kepeät, pyöreät pöydät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie :) pöydät ovat kyllä kivat, ne siirtyilevät huoneesta toiseen, kun sopivat niin moneen tarkoitukseen. Nyt pääsivät kesäksi partsille :)

   Poista
 3. Hienot kuviot! Yksinkertaisella tekniikalla voi näköjään saada aikaan tosi hyvää jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei se aina vaadi vaikeita ja monimutkaisia tekniikoita! :)

   Poista
 4. Mistä ostit kalusteet? Ollaan etsitty just tuollaisia sopivia polyrottinkisia. Jos nyt kehtaa blogissa mainostaa... Kyllä teillä nyt kelpaa parvekkeella löllötellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos teillä on vielä etsinnät käynnissä, voin antaa sähköpostitse pari vinkkiä metsästykseen. Laita Paula minulle sähköpostia niin kerron enemmän :) madambcblog (at) gmail . com

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.