tiistai 31. toukokuuta 2016

Kustomoidut sitruunatennarit.

Jos tuntuu siltä, että universumi antaa vain sitruunoita, on niistä puristettava mehua. Tai kengät. Astellaan niissä sitten!
Viime kesänä oli turkoosia ja trooppisia kukkia (ks. kuvat), nyt siihen rinnalle valkeutta, raikkautta ja iloista sitruunaa.
Tykkään näistä kovasti! Suunnittelin kustomointia pitkään ja se tuotti mieleisen lopputuloksen. Sain kokonaisuudesta juuri sellaiset mitä visioin. Toisin vain kolmea erilaista "sitruunakuviota" ympäri kenkien. Vähän vihreää rinnalle ja se oli siinä.
Tänään kengät pääsivät ulos ensimmäistä kertaa. Hyvänä parina on "itsetehty" (no ihan itte pikaliimasin..) sitruuna-sormus. Tein sen blogini alkutaipaleella ja edelleen on käytössä! Rakastan sitruunaa kaikissa sen muodoissa. (Oispa sitruunajääteetä.)

// Ks. lisätietoja kenkien kustomoinnistaPäivitetty tutoriaali vinkkeineen kustomointiin löytyy Itte tein ja kierrätin -kirjastani.

17 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Niin kivan pirteät ja raikkaat. :) Saahan sitä sitruunajääteetä, kun vain tekee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niinpä, pitää kyllä tehdä..heti huomenna! :) <3

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu toinen sitruunanrakastaja! KAIKISSA muodoissaan! Aivan iiiiihanat tossut :)

  VastaaPoista
 3. Upeat ja juuri sopivan kirpakat näihin kesäisiin ilmoihin <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Idea on varmaan pakko kopioida! Juuri eilen maistelin ihanaa sitruunajäätelöä Signoran kesäkahvilassa Katajanokalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi, kunnon sitruunajäätelö on kyllä hyvää! <3

   Poista
 5. Niin kesäiset ja kauniit. Ehkä tätäkin hommaa pitää jossain vaiheessa itse kokeilla :)

  VastaaPoista
 6. Ah miten hienot! Rupesi heti tekemään mieli jotain sitruunaista :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kengät! Oon alkanu seuraamaan sun blogia ja tykkään kyllä tosi paljon!! Mulla ois yks kysymys : voiko kenkiä kustomoida esim. kangas- tai huopatusseilla tai joillakin muilla kynillä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva, kun tykkäät, tervetuloa mukaan seuraajaksi :) jotkut ovat onnistuneesti piirtäneet tusseillakin, mutta suosittelen silti akryylimaalia niin tulee kestävä lopputulos. Jos tusseilla lähtee silti kokeilemaan, varmaan kannattaa valita vedenkestävät kangastussit ja hyvin varovainen ote piirtämiseen - tussit kun ovat kosteita ja kosteus imeytyy canvakseen, jolloin jälki leviää jo piirtäessä. Kangastussien pysyvyydestä en osaa sanoa, koska kun ei voi silittää, ei väri välttämättä kiinnity pintaan..?

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.