keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Virtapiirisydän.

Lajissamme oudot materiaalit kierrätettynä koruiksi: virtapiiri-riipus! Aika nörtti, mutta myös melko mielenkiintoinen.
Leikkelin sen saksilla tästä pienestä levystä. Löysin sen askartelujemmalootan pohjalta. Olisiko samasta hajonneesta laskimesta, jonka näppäimistä tein vuosia sitten mm. nappikorvakorut (ks. postaus).
Pinta-alaa oli vähän, joten muodolle ja leikkelyvirheille ei ollut paljoa tilaa. Piti myös saada aseteltua yksi levyn valmis läpimenevä reikä riipuksen yläkulmaan. Lopuksi hioin pehmeällä viilalla mahdolliset terävät reunat turvallisiksi. Lopuksi systemaattisesti valikoidusta reiästä korulenkki läpi ja ketju lenkkiin.
Piirilevy-korut eivät materiaalina ole kovinkaan uusi juttu. Ainakin Globe Hopen on myynyt vuosia kierrätyspiirejä perhosen ja Suomen muodossa riipuksina, avaimenperinä ja rintakoruna (ks. tästä lisää nyt myynnissä olevat mallit). Tästä sydämestäkin voisi muuntaa rintakorun.

8 kommenttia:

 1. Hauska idea. Sopii vaikka valmistuneelle IT-alan henkilölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) voisi myös käyttää valmistuneen onnittelukortissa :)

   Poista
 2. Tämähän on loistava idea. Meilläkin kun löytyy noita vinot pinot. En vain ole itse tullut ajatelleeksi moista. Kiitos, menee testiin.

  VastaaPoista
 3. Täytyypä laittaa korvan taa kun täytyy lahjoja miettiä. Pari tuttua onkin jo mielessä kenelle voisi jotain värkätä (ei tosin sydämen muotoista). Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, eikun ideoimaan saajille sopivia muotoja! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.