perjantai 16. joulukuuta 2016

Pieniä joululahjoja osa 3/3: Laukusta korvakoruiksi.

Tässä on varmaan yksi pienimmästä joulupaketeista mitä olen koskaan paketoinnut. Miniatyyripaketti! Se on niin söpö!
Sisällä oli nämä korvakorut. (Kyllä, pahvipakkauksena toimi klemmariloota. Se oli just sopiva ja kaikki käytetään hyödyksi.)
Itse korvakorut ovat puuta ja ovat hiukan etniset. Noissa voi nähdä afrikkalaisuutta, graafisuutta.. itse näen pöllön silmät.
Ja alkujaan ne ovat tästä! Ystävä, jolle korvikset miniylläriksi tein, lahjoitti tämän käsiin hajoavan tuliaislaukkunsa minulle.
Luvan kanssa sain pistää laukun palasiksi. Vuorikankaan ympärillä puulaatat olivat pahviin höllästi ommellut. Oli helppo purkaa. Langat poikki, sangat irti, vetskari talteen. Laukusta tuli yllättävän paljon kierrätysmateriaalia!

Näin myös laatat heti koruina. Ystävän kanssa puhuttiinkin, että niistä tulisi makea käsikoru. Mutta eivät siihen taipuneet (yritin kyllä, mutta kupera muoto oli ranteessa kaikin puolin todella epämukava). Lähdin kokeilemaan laattojen saksimista. Moni lohkesi säpäleiksi ennen kuin löysin hyvän tekniikan, jolla leikattua kaksi samanlaista palaa. Nurkissa oli reiät valmiina ja sitten ei tarvinnut kuin hioa reunat sileäksi. Päälle sivelsin liimalakkaa niin korvakorut kestävät myös kosteutta.
Näistä tuli aika uniikit korvakorut uniikille ihmisille. Ainakin koruissa on takana kunnon tarinaa. Harva varmaan arvaisi, että siinä roikkuvat palat käsilaukkua.

2 kommenttia:

  1. No ei kyllä arvaisi käsilaukun osiksi näitä koruja. Kivasti tuo etnisyys säilyi vaikka muoto muuttuikin.
    Ihanaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.