maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulukortit 2016.

Ainiin. Tulihan sitä läheteltyä myös tänä vuonna jokunen pikkukasa jouluisia itse askarreltuja joulukortteja.
Aikaisemmin viimeistelin ja lahjoitin parikytä korttia äidille (ks. kortit täältä), joten ei ensin jäänyt mehuja tehdä itse uusia. Sain valmiita kivannäköisiä joulukortteja käsiini ja olin jo ne postittaa sellaiseaan - - ei hetkonen, ai minä lähettäisin valmiita yksipuolisia kortteja? Eieiei sittenkään! Joten pistin valmiit kortit palasiksi. Olihan se vähän hyvien korttien tuhlausta, mutta kuvat olivat niin mukavan inspiroivat! Vesiväriä alle ja kortista leikattu isohko kuva päälle. Simppeliä.
Näistä tuli ihanan värikkäitä. Ei tarvitse olla perinteisesti valkopunaista tai kuusenvihreää. Heleätkin sävyt sopivat jouluun.
Vaikka kuinka yrittää tehdä jokaisesta kortista mielestään tosi kivaa, aina on joku joka onnistuu ylitse muiden. Näistä korteista ihan eniten suosikkini on tämä.

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja kivan värikkäitä kortteja <3

  VastaaPoista
 2. Tulipa kivoja kortteja! Tuota ideaahan voisi soveltaa niin että kerää lähipiiristä joulun jälkeen (kivat) kortit, jotka muuten menisivät roskiin ja sitten kierrättää ne seuraavana jouluna :) Näin mun mummo tekee aina, askartelee vanhoista korteista uusia ja myy ne sitten eläkeläisyhdistyksenä hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu, tuota on joskus täälläkin tehty :D ihanimmat toki on pitänyt säilyttää <3 mummosi on ihana, kun on laittanut yhdistyksen myyjäisiin kortteja :)

   Poista
 3. Voi miten kaunis käsiala sulla on ja ihana sympaattiset kortit.

  Ihanaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) paljon pitäisi vielä harjoitella erilaisia käsialoja juuri kortteja varten. Noissa kuvissa näkyvät tussaukset kun eivät edusta "oikeaa käsialaani" vaan mitä nyt koukeroa kortteihin yrittää.. ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.