torstai 15. joulukuuta 2016

Pieniä joululahjoja osa 2/3.

Joskus, kun on ollut vaikeaa ja huomaa, että ystävät ovat paikallaan, on hyvä myös sanoa kaikesta tuesta ja tsempistä kiitos. Sitä olen nyt joulun alla tehnyt ja yhtä ihanaa ystävää kiitin kaikesta hänen antamastaan tuesta pienillä viemisillä.

Hyvä (ja perinteinen) lahja teen tai kahvin juojalle on itse posliinitussilla koristeltu muki (kovetetaan sähköuunissa ja kestää sen jälkeen myös tiskikoneen). Näitä on tullut tehtyä aiemminkin ja nyt isolla S:llä tein ystävälle sisu-ässä-tsemppimukin. Kylkeen kivalla nimellä nimetty talvinen tee ja neuleesta tehty pieni kuusenkoriste. Tykkään "kuormittaa" muita ihmisiä pienillä kuusenkoristeilla, kun omaan kotiin ei voi kaikkea tehdä. (Huomasitteko muuten tuon kortin? Siinä on oivallisesti hyödynnetty joulupostimerkin mainoskuvaa. Se on niin söpö! Pitkään aikaan onnistunein joulupostimerkki.)
Huomasitteko myös tämän pikkuruisen joulupaketin? Sen sisällön näette seuraavana. On sen verran uniikki, että se tarvitsee ihan oman esittelyn. (Kuvan muovista ja pahvista tehdyt 3D-minikuuset esitelty tässä postauksessa.)

6 kommenttia:

 1. Posliinitussien testaaminen on vuorossa ensi vuonna :) Tuo kuvassa näkyvä Kuura-tee muuten kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun kokeiluun! :) ois kiva nähdä mitä te keksitte posliinitusseilla.. :)

   Poista
 2. Ihana pieni lahjakokonaisuus! En tiennytkään et tussijäljen voi kiinnittää uunissa. Hyvä tietää! Vai oonkohan sittenkin lukenut siitä täältä jo aiemmin... joku muistikuva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kotona sähköuunissa voi kovettaa sekä posliinimaalia et posliinitussikoristeluita :) en ihmettelis, jos olisit lukenut täältä, koska olen aika paljon posliinitusseilla tehnyt astioita ym :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.