perjantai 9. joulukuuta 2016

Lahja sinulle: Lataa ilmaiset tarrapohjat.

Tahdoin pakettitarroja. Tuli sellainen pakko-saada-nyt-ja-heti-fiilis. Mutta valmiina ei ollut. Eikä pikaisesti kaupasta löytynyt nirsolle mustavalkoisen ystävälle minkäänlaisia mieluisia. No eipä siinä sitten, tehdään ne itse!
Pelkistettyä laatikkoa ja vähän jotain graafista höskää sisukseen. Teksti sisään ja kokonainen arkki tulostukseen, valmista!
Ja sitten eivät enää hyvien joulutuksien toivotukset riittäneet. Tein myös muita versioita samalla satsilla! Mm. ruokalahjoihin tarran nam, on hyvää! -tekstin ja mahdollisiin tuleviin syntymäpäivälahjoihin paljon onnea -toivotuksen..
Ja eikä siinä vielä kaikki! Niille, jotka näistä tarroista tykkää, saavat myös niitä! Tarjoan jokaiselle blogin lukijalle mahdollisuuden printata omaan käyttöön samoja tarrapohjia (ks. alta linkki). Pohjat ovat maksuttomia ja sopivat tavalliseen tulostimeen (ja ne voi printata joko A4-koossa tai sitten pienemmässä, jos pistää kaksi arkkia yhdelle paperille).

Jos sinulla ei ole tyhjiä tarra-arkkeja, voit ihan hyvin myös tulostaa suoraan tavalliselle paperille ja liimata leikatut paperit lahjapaperin päälle paperiliimalla - eroa ei päälle huomaa onko lappu lätkästy tarralla vai liimattu paperiliimalla.
Myös arkeissa olevan "otsikon" voi käyttää myös hyödyksi lahjoissa! Joten tässä sinulle ole hyvä:

Tulostus vain yksityiseen käyttöön.

Kansiosta löytyy seuraavat pohjat:
(Kussakin 12 kpl tarroja kahta eriä tai kokoelma kaikkia 1-2 kpl.)
hyvää joulua - kaunista joulua  /  rakkaudella tehty - sinulle rakas
nam, on hyvää! - paljon onnea / itte tien sulle - kotona tehty
Tai voit myös valita kokoelma-arkin.

6 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.