lauantai 18. helmikuuta 2017

DIY: Geisha-pussukka.

Ovatko karkkipaperikierrätykset jo ihan nähty? Tein ekan omani vuonna jo vuonna 2011 tutoriaalin kanssa (old school, ks. postaus). Se on edelleen käytössä, joskin alkaa jo ompeleet repsottamaan. Nyt tein sille kaveriksi uuden karkkipaperipussukan.
Edellinen oli Marianneista, nyt mentiin suosikillani Geishalla. Pussukassa on myös herkullisen pinkki sisävuori. Malli kapenee pohjaan päin. Pohjalle voi laittaa rasiat ja isommat meikit, päälle lappeelleen kynät ja siveltimet.
Mutta missä vaiheessa Geisha uudisti kuosinsa? Löytyi kierrätysjemmasta vanhoja kääreitä (montakohan hiton vuotta ehtivät olla jemmassa??) ja niistä vasta tajusin, että no kas kun uudempi ilme puhuttelikin, onhan se paljon sievempi!
Apua. Ja nyt jäi armoton suklaahimo. Pakko saada Geishaa lisää asap, nyt ja heti.

12 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pussukka. Olisi kiva saada ohje. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuossa alussa vanhaan tutoriaaliini linkki, josta näkee paperien kontaktoimisen. Silleen kun työstää niin voi ommella minkä mallisen pussukan vaan :)

   Poista
  2. Oih, kiitos. Minulta jäi se huomaamatta. Minulla on karkkipapereita ollut jo pitkään talletettuna, mutta ohjetta ei oikein ole.

   Poista
  3. No niin sitten eikun karkkipaperit hyötykäyttöön! :)

   Poista
 2. Tulipa tosi kaunis ja hempeä pussukka. Pussukoita ei kyllä koskaan voi olla liikaa.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Itsellänikin oli vähän aikaa sitten tarkoitus tehdä geishapapereista pussukka, kun ovat niin nättejä uudistuneina. Se vähän jäi, mutta voisinpa nyt kuitenkin sellaisen väkertää, kun näin kivan pussin oot sinäkin saanut aikaan! :)
  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillähän on ollut samat ajatukset ;) tee ehdottomasti oma pussukka! :)

   Poista
 4. Kivan insipiroiva tuo ohje, nyt menee kierrätykseen kaikki purkkapussitkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No niin, kierrätykseen vaan! Minullakin oli aiemmin purkkapussista tehty kolikkopussi, se oli aika söpö :)

   Poista
 5. Mullakin odottaa salmiakkisuklaalevyn paperi kontaktoimista ja ompelua pussukaksi. On odottanut jo liian kauan. Tästä postauksesta sia kyllä pienen inspiraatipotkun. Geishapapereista tulikin kivan näköinen pussukka. Tykkään myös kovasti noista vinoista päällitikkauksista👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään tikata päältä niin pysyy karkkipaperit paremmin paikoillaan ja samalla paperit ns. pehmenevät ja muokkaantuvat paininjalan alla :) No niin tällä inspiraatiolla sitten heti tuumasta toimeen, suklaalevy kuulostaisikin kivalta pussukalta! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.