torstai 16. helmikuuta 2017

Kiire ideoida.

Ei tule uutena tietona, että tämä tyttö tykkää vihkoista, listoista, kalentereista... että hulluvihkonainen täällä postaa taas!
Kalenterin voi ladata ja tulostaa ohjeiden mukaan täältä: damasklove.com. Myös kanteen on pari eri vaihtoehtoa liimattavine sisätaskuineen. Itse viehätyin välittömästi tuosta peikonlehtimäisestä printistä, vaaleanpunaisen ja vihreiden sävyjen yhdistelmästä ja etenkin tuosta I am busy making plans -tekstistä, johon kyllä ajoittain auttamatta samastun.
Printtaamisen jälkeen sivut tikutetaan neulalla ja langalla yhteen. On niin ohut, että melkein olisi voinut vetää ompelukoneella keskisauman kiinni. Mutta löytyi niin sopivan pinkki lanka sitomiseen, joten kerrankin ihan ohjeiden mukaan mentiin.
Vihkosta tuli just hyvä ja kivan ohut kalenterin väliin. Tähän aion koota satunnaisia ideoita ja ajatuksia tyyliin "tässä kuussa voisin tehdä sitä ja tätä" - eli sellaisia juttuja millä en oikeaa kalenteriani halua kuormittaa. Ettei mene suorittamiseksi, kun siinä mennään viikko viikolta ja tässä kuin voi peilata tahdonehtiätehdäkaikkea-ajatuksiaan koko kuukauteen. Ainut miinus tässä on vain tuo kalenterimalli, jossa on heitetty reppana sunnuntai viikon alkuun. Omat aivot ei tahdo ymmärtää sitä. Kenen mielestä tuo nyt on ollut kiva ajatus? Todella hämmentävää.

2 kommenttia:

  1. bullet journal vois olla sun juttu myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oonki miettiny sitä! Mut se vois vielä olla liikaa kaiken muun lisäksi :) ehkä vähän myöhemmin pitää kokeilla :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.