keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Farkusta koruja.

Moi täällä huutaa minä! Ja mulla on uudet korvakorut käytössä! Arvaattekos mistä materiaalista tällä kertaa?
Kyllä, farkku taipuu myös korumateriaaliksi! Pienestäkin tilkusta saa aika kivoja koruja. Voi leikitellä ei sävyillä ja vahvuuksilla.. Nämä korvikset ja sormus ovat melko ohuista housuista. Korvikset taitellaan kaksinkerroin, rullaillaan ja pistetään metallisen koruputken läpi. Sormuskaan ei ole sen vaikeampi valmistaa. Suikaletta rullalle ja menoks.
Nämä ja muutama muu minun tekemäni farkkukoru löytyy Kauneimmat Askartelut 1/17 -lehdestä. Kerroin lehdestä lisää edellisessä postauksessa. Se on uudistunut ja jos tykkäät pienistä kodin pikkusisustamisesta, kierrätysideoista, paperiaskarteluista ja helpoista koruista niin mars, lehtihyllylle! Tykkäät varmasti myös askartelulehdestä. Siellä lisää minun ja monen muun diy-ohjeita!

Tykkää ja seuraa lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut #kauneimmataskartelut

10 kommenttia:

 1. Kauniit korut olet tehnyt.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat korut. Tykkään varsinkin korviksista. Yritin tänään kauppareissulla askartelulehteä etsiä, mutta kyseisessä K-kaupassa sitä ei ollut. Täytyy vklna katsoa isommasta marketista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :) voi harmi ettei ollut! En tiedä miten lehtipistepaikat menevät.. Ainakin omassa lähi k-marketissa oli myynnissä. Mut ainaski kaikista isommista löytyy! :)

   Poista
 3. Makoisat korvikset<3
  Täytyypä tiirata lehteä viikonloppuna kaupasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tiiraile toki ja ostahan kotia asti niin saa ihan kunnolla lukea ;)

   Poista
 4. Hienot korut :) Me yritetään alkuviikosta tutustua tuohon mahtavaan lehteen. Nyt viikonloppu sujuu Turussa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kivaa turkuilua ja tutustumisen iloa lehteen! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.