sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ei pöllömpi pinjata.

Eilen oli ystävän synttärijuhlat. Sinne mentiin sitten ison pinjatan kanssa. Kerran olen aiemmin tehnyt pinjatan, joka oli
R-kirjaimen muotoinen (ks. postaus tästä) ja nyt sitten tämä toinen olikin pöllön muotoinen!
Askartelu kävi helpommin, kun taustalla oli jo yhden pinjatan teko (ei silti nopeammin, tein pöllöä älyttömät neljä tuntia!). Tällä kertaa muistin tehdä myös kiinni liimattavan luukun täyttämistä varten. On paljon helpompi päällystää ja koristella pinjata, jos ne pinjatan sisälmykset eivät ole jo siellä sisällä painona.
Sisälle kimppalahjaan meni monta pussia karkkia, muutama harhainen inside-juttu ja varsinainen lahja eli lahjakortti. Voihan sen tylsän muotoisen lahjakortin näinkin paketoida vähän isompaan ja yllättävämpään muotoon, hehe!
Juhlahattu ja tuo pilkullinen rusetti kruunaavat kokonaisuuden! Silkkipaperi loppui, joten keksin tehdä rusetin servetistä.
Ja hyvinhän se roikkui. Soma ilmestys. Ja sanottakoon nyt, että synttärisankari täytti 35-vuotta. Ihan jokainen 35-vuotias ei varmaan innostuisi pinjatasta, mutta tälle saajalleen pölö-piñata oli just hyvä (jos tuntisitte saajan, ymmärtäisitte kyllä miksi). Hän oli kovin mielissään ja otettu. Pöllön etupuoli säilyi ehjänä ja aikoi ainakin sen säilyttää muistona. Oli se kyllä kaiken vaivan arvoinen. Toimi myös pienenä ja täysin odottamattomana ohjelmanumerona juhlissa.

8 kommenttia:

 1. Tämä 41-vuotiaskin innostuisi pinjatasta. Itseasiassa tuo on ihan kenelle vaan (jotka siis tunnen) niin aivan loistava lahjaidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin eikun sitten sinun pitää vinkata seuraaville syntymäpäivillesi omaa pinjataa ;)

   Poista
 2. Aivan ihana! :) Ja hei loistava idea tehdä pahvilaatikkoon tuo pinjata! Itse tein aikoinaan niinkin vaikeasti kuin ilmapalloon liimasin sanomalehtiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi ei, ilmapalloon tehtynä kuulostaa kyllä todella työläältä! Tämä ei ollut suoranaiseen laatikkoon vaan pahvinpalasista koottuna.. mutta suoraan isoon laatikkoon on todella nerokas idea! :)

   Poista
 3. Ihana! En kyllä itse raaskisi alkaa muksimaan tuonnäköistä pinjataa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Raaskii, raaskii, pinjatat luodaan uhrattavaksi :D

   Poista
 4. Hieno! Miten helposti tällanen meni sitten "rikki" käytännössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun ei teippaa liian hyvin pahveja kasaan, hyvin hajoaa! Eka pinjata oli liian hyvin kasassa ja sitä piti muksia pesäpallomailalla oikein kunnolla kunnes pahvi antoi periksi.. Tämä meni rikki helpommin jo toisella iskulla :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.